18 / 04 / 2024

Çeşmede icradan arsa

Çeşmede icradan arsa

Çeşme Ilıca Punta Mevkii'nde yer alan 8 bin 207 metrekare arsa Çeşme İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkartılıyor...

Çeşme'de 1 milyon 102 bin 900 TL'ye icradan satılık 4 arsa!

İzmir, Çeşme'de yer alan 4 arsa icradan satılıyor. Arsaların toplam bedeli 1 milyon 102 bin 900 liradan satılıyor...

E-Devlet üzerinden parsel sorgulama nasıl yapılır 2024? Arsa, ada, tapu parsel sorgulama ekranı!

Pek çok kişi E-Devlet üzerinden nasıl parsel sorgulama yapacağını merak ediyor. Peki E-devlet üzerinden arsa, ada, tapu parsel sorgulama nasıl yapılır 2024?

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ arsa kura tarihleri il il peş peşe duyuruldu! TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu?

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesinin takvimi belli oldu. İl il yapılacak kura tarihleri ve isim listesi merak konusu oldu. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları ve isim listesi belli oldu mu? İşte detaylar...

Çeşme'de 21.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çeşme İcra Dairesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Çiftlik Mahallesi, 6207 ada 2 parselde yer alan arsayı 21 milyon 133 bin 200 TL'ye icradan satıyor...

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Bursa'da inşaatı tamamlanamayan sitenin sakinlerinden çağrı!

Bursa'da 27 sene önce inşasına başlanan 110 konutluk site tamamlanamadı. Çeşitli sebeplerle arsa sahibi ve müteahhitlerle davalık olan kooperatiftekiler, şirketten ve müteahhitten şikayetçi oldu.

Sitelerde ortak giderlere katılım arsa payına göre mi belirlenir?

Posta yazarı Tamer Heper 'Biz 254 haneli bir sitede yaşamaktayız. Bazı evler dubleks, bazıları daire. İçme suyu borularımızdaki patlamaların önlenmesi için basınç düşürücü istasyonlar yapılacak. Katılım eşit mi arsa payına göre mi alınmalı?' sorusunu yanıtladı.

Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları yüzde 25 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle arsa, tarla ve bahçelere talepler gittikçe artıyor. Arsa fiyatları yüzde 21, arazi fiyatları ise yüzde 25 oranında arttı...

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Ankara'da 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Batı İcra Dairesi,  Ankara il, Sincan ilçe, Yeni Cimşit mahallesi, 3016 ada, 7 parselde yer alan arsa 19 milyon 080 bin 608 TL'ye icradan satılıyor...

Çeşme'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Çeşme ilçesi , Musalla Mahallesi 440 ada, 3 parsel ve 28 parselde yer alan arsayı 6 milyon 267 bin 691‬ TL'ye icradan satıyor...

Romalılar 1800 yıl önce depreme karşı mimari teknikler kullanmış!

Pamukkale'de bulunan Hierapolis Antik Kenti'nde yapılan çalışmalarda yeni sonuçlar ortaya çıktı. Kutsal alanındaki anıtsal çeşmede bazı mimari teknikler kullandığı belli oldu. Mühendislerin depreme karşı koruma amacıyla geliştirdiği açıklandı.

Çeşmede icradan arsa Haberi

Çeşmede icradan arsa


Gayrimenkul Çeşme Ilıca'da yer alıyor.


Değeri 1 milyon 436 bin TL olan arsanın satışı, Çeşme Adliyesi 1. kat ihale odasında 30 Ekim 2012 günü saat 09.00'da yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayın


Melek...