23 / 04 / 2024

Cevahir AVM davası belediye çalışanları

Cevahir AVM davası belediye çalışanları

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Biz Cevahir AVM’deki mağazalar teker teker kapanıyor!

Açılışını 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi’nde birçok işletme ekonomik kriz nedeniyle kepenk kapattı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'a babalık davası resmen açıldı!

Ünlü iş adamı, AVM zinciri sahibi, gayrimenkul zengini Kasım Pırlant'ın babaları olduğunu iddia eden Henry Kevin Jackson ve Candice Jackson kardeşlerin hukuk mücadelesi resmen başladı. Kardeşler, Pırlant'a babalık davası açtı.

Deniz GYO Göksu AVM davasında son durum!

Deniz Gyarimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yaptığı yazılı açıklamasında Ankara Etimesgut'taki Göksu AVM için açılan davanın son durum bildirisini yayınladı. 

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Atakule GYO'nun AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) dava süreci hakkında açıklama yaptı. 

Atakule GYO davası bilirkişi raporunda ne yazıyor?

Atakule GYO, Atakule AVM davası için 26 Aralık 2017 tarihli bilirkişi raporu bugün tebliğ edildi. 

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

Atakule AVM davasında son durum!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Atakule AVM davasında son durum bildirisini yayınladı.

Skechers, Cevahir AVM'de açıldı!

Skechers ayakkabı mağazası, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 17’nci mağazasını açtı. Marka, diğer illerde de mağaza sayısını artıracak.

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir AVM davası belediye çalışanları Haberi

Cevahir AVM davası belediye çalışanları

2005'te Avrupa’nın ikinci, dünyanın da sekizinci büyük AVM’si olarak hizmete açılan Mecidiyeköy’deki Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin 32 bin 205 metrekarelik alanının imar projesine aykırı olduğu tespit edilmişti.

YANGIN MERDİVENLERİ DÜKKANLARA İLAVE EDİLDİ


Sözcü'den Ümit Türk'ün haberine göre, söz konusu kaçak yapılaşma içinde yangın merpenlerinin dükkanlara ilave ediliği, dükkanların ise ortak alan sınırlarını aşarak büyütülüp kiralandığı ortaya çıktı. Çok sayıda ünlü markanın mağazalarının bu kaçak yapılaşma içinde kaldığı anlaşılmış ve belediye tarafından firmaya 4.9 milyon TL para cezası kesilmişti. Birçok satış noktası ise zabıta ekipleri tarafından mühürlenerek kapatıldı.

KAMU GÖREVLİLERİ DOSYASI AYRILDI

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Deniz Erzincan 2016’da şuan Kuveytli bir şirkete ait olan Cevahir AVM’nin sahibi olduğu St. Martins Property Corporation yetkilileri ile kaçak yapılaşmayı yapan ve...