25 / 04 / 2024

Cevahir Avm enerji adası

Cevahir Avm enerji adası

Cevahir Avm’ de 16.000m² alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlerini güvenli ve sağlıklı oyun alanı Eğlence Adası’nda mutluluğun doruğuna taşıyor...

Ebebek Cevahir AVM’de mağaza açtı!

Mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden ebebek yeni mağazasını Cevahir Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı...

Konut sektörünü 2021'de neler bekliyor?

2020 yılı Mart ayı ortasından bu yana tüketici talebi büyük darbe almış durumda. Özellikle, turizm, hazır giyim, hizmet, AVM, enerji, konut gibi alanlarda sıkıntı yaşandı. Peki konut sektöründe öngörüler ne? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Biz Cevahir AVM’deki mağazalar teker teker kapanıyor!

Açılışını 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı Biz Cevahir Haliç Alışveriş Merkezi’nde birçok işletme ekonomik kriz nedeniyle kepenk kapattı.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

'AVM'lerde yenilenebilir enerji kullanılsın' önerisi!

Antalya Kent Konseyi tarafından hazırlanan "2019 Yerel Seçimlerinde Kentin Öncelikleri" raporu yayımlandı. Raporda, AVM'lere yapı izni verilirken kullanacakları enerjinin bir kısmının yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlanması zorunluluğu getirilmesi önerisi sunuldu.

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

Akasya AVM, Akenerji Elektrik ile anlaştı!

Akasya AVM için Akenerji Elektrik Üretim A.Ş.'den enerji verimliliği danışmanlığı hizmeti alınmasına ve bu kapsamda sözleşme imzalanmasına karar verildi.

Skechers, Cevahir AVM'de açıldı!

Skechers ayakkabı mağazası, İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde 17’nci mağazasını açtı. Marka, diğer illerde de mağaza sayısını artıracak.

Ağaoğlu, Kırım'da inşaat ve enerji projelerine talip!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya geldi. Türk heyet, Kırım'da konut, ofis, AVM inşaat işlerini üstlenmeye ve enerji alanında işbirliğine hazır olduğu belirtti.

Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Biz Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Biz Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Biz Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Biz Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir AVM yılbaşında açık mı?

Cevahir AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Cevahir AVM yılbaşında açık mı? Cevahir AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Cevahir AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Cevahir Avm enerji adası Haberi

Cevahir Avm enerji adası

Cevahir AVM içinde yer alan 16.000m²’ lik alana sahip Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, minik misafirlere Eğlence Adası’ nda hijyenin esas alındığı bir oyun dünyası sunuyor. Türkiye’ nin ilk uluslar arası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi Fun Lab, küçük misafirlerin sağlığını ve güvenliğini kontrol altında tutarak, oyun dünyasının kapılarını mutluluğa  çeviriyor. 

02-06 yaş arası minikler için dizayn edilen, özel yüzeyi sayesinde bakteri barındırmayan, kolay temizlenen ve istenen konseptte üretilebilen oyun alanı Eğlence Adası ile minik misafirler daha güvenli ve sağlıklı bir oyun alanında eğlenecekler. Rengarenk, cıvıl cıvıl Eğlence Adası’ nda minik misafirler oyun oynarken, ebeveynler de gönül rahatlığı içinde, çocuklarını gözlemleyebilecekleri alanda dinlenecekler. 

Temiz, hijyenik, güvenli ve keyifli… Konforun esas alındığı Eğlence Adası’nda yaş seçeneklerine uygun...