26 / 04 / 2024

cevahir avm ye nasıl gidilir

cevahir avm ye nasıl gidilir

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Acil İhtiyaçlar Projesi Vakfı ( AİP ) ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk kampanyası ile çocuklara mutluluk dağıtıyor...

Vega AVM'ye nasıl gidilir? Lokasyon bilgisi!

Vega AVM adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki Vega AVM'ye nasıl gidilir? İşte Vega AVM lokasyon bilgisi!

Cevahir AVM kapandı mı?

Dünyayı etkisi altına alan koronavürise karşı tüm dünyada önlemler alınmaya devam ediyor. Türkiye’de önlem çalışmaları kapsamında AVM’lerden kapatma açıklamaları gelemeye başladı. Son olarak Cevahir AVM kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Cevahir AVM davasında belediye çalışanlarına hapis cezası!

Cevahir AVM'nin 32 bin metrekarelik alanında imara aykırı kaçak yapılaşmaya onay verdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Şişli Belediyesi çalışanları hapis cezasına çarptırıldı.

Ekrem İmamoğlu Park Teras AVM'ye ortak mı?

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beyaz İnşaat’ın projesi Park Teras AVM'ye ortak olduğunu belirtti. 

Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım!

Kartaltepe Alışveriş ve Yaşam Merkezi 28 Aralık'ta açılıyor. Peki Polatlı Kartaltepe AVM'ye nasıl gidilir? Kartaltepe AVM ulaşım bilgisi...

Cevahir AVM’de kira toplantısı!

Cevahir AVM'deki mağaza sahiplerinin dövizdeki artış sebebiyle kiralarını ödeyemez hale geldiklerini belirtmeleri üzerine AVM yönetimi yüzde 20’lik ve 4 aylık güncel kur üzerinden indirim önerdi.

MarkAntalya AVM'ye talep yağıyor!

TMSF tarafından 1 milyar 278 milyon 900 bin lira muhammen bedelle satışa çıkarılan MarkAntalya AVM'ye talep yapıyor...

İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi!

Kartal'da hayata geçirilen İstmarina AVM kapılarını yarın açıyor. Peki İstmarina AVM'ye nasıl gidilir? İstmarina Kartal ulaşım bilgisi...

Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın verdiği kredi mecliste!

CHP'nin Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, iflas kararı verilen Ora AVM'ye Ziraat Bankası'nın yapmış olduğu kredi desteği ile ilgili açıklamalarda bulundu..

Hilltown AVM yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu!

İstanbul Anadolu Yakası’nda yer alan Hilltown AVM, yeşil bina sertifikasına sahip ilk AVM oldu.

Cevahir AVM'nin yetkilileri ifadeye çağrıldı!

Savcılık, 32 bin metrekare kaçak mağaza tartışmasının bitmediği Cevahir AVM'nin sahibi İngiliz şirketin yetkililerini ifadeye çağırdı.

cevahir avm ye nasıl gidilir Haberi

cevahir avm ye nasıl gidilir

İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Acil İhtiyaçlar Projesi Vakfı (AİP) ile işbirliği yaparak anlamlı bir sosyal sorumluluk kampanyasına imza atıyor. Alışveriş Merkezi’nin, “Mutluluğu Paylaş” sloganından hareketle başlattığı kampanya çerçevesinde ziyaretçiler kullanılabilir durumda olan oyuncak, kitap, kırtasiye malzemesi ve çocuk kıyafetlerini evlerinden getirebilecek ya da yenilerini alarak Mutluluk Evi’ne bağışta bulunabilecekler. Ayrıca Mutluluk Evi’ne gelen çocuklar hem kendileri hem de ihtiyaç sahibi çocuklar için oyuncak yapabilecekler.


Çocukların yaratıcılık ve el becerisi gibi yeteneklerini geliştirmelerinin yanı sıra işbirliği ve yardımseverlik gibi duygularını güçlendirmelerine de imkân tanıyacak olan kampanya kapsamında İstanbul Cevahir, üçüncü katındaki bir mağazasını özel olarak hazırladı. “Mutluluk Evi” adını taşıyan mağazada, çocukların keyifli ve kaliteli zaman geçirmesini sağlayacak tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünüldü ve mağazanın içi yeni...