26 / 04 / 2024

çevre temizlik vergisinde son gün

çevre temizlik vergisinde son gün

Çevre temizlik vergisi, belediyenin sunduğu çevre temizlik hizmetleri adına ödeniyor. Senede iki eşit taksit halinde ödenebilen vergi en son 1 Haziranda ödeniyor. Buna göre çevre temizlik vergisi için son gün bugün..

Çevre temizlik vergisi için son 2 gün!

Çevre temizlik vergisi, taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında yer alıyor. Emlak vergisi ile aynı dönemlerde ödenmesi gereken çevre temizlik vergisinin 1. taksitleri devam ediyor. Çevre temizlik vergisi için son 2 gün bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi için son 3 gün!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmetleri için alınıyor. Mart ayında ödenmeye başlayan vergiler için son gün 1 Haziran olup; hala ödeme yapmamış mükelleflerin önünde son 3 günü bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi için son 5 gün!

Taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında çevre temizlik vergisi de bulunuyor. Bu vergi, konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. Vergi takvimine göre çevre temizlik vergisi için son 5 gün bulunuyor..

Çevre temizlik vergisi için son 6 gün!

Çevre temizlik vergisi, Belediye Gelirleri Kanunu gereğince belediyelerin sunduğu temizlik hizmetleri için ödeniyor. İlk taksit ödemeleri 1 Haziran'da sona erecek çevre temizlik vergisi için son 6 gün bulunuyor..

Çevre temizlik vergisi için son 7 gün!

Konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödenen çevre temizlik vergisi, belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için alınıyor. 1 Haziran'da bitecek çevre temizlik vergisi için son 7 gün bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 15 gün!

Belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmeti için mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için çevre temizlik vergisi ödeniyor. İki taksitte ödenebilen çevre temizlik vergisi ödemeleri için son 15 gün bulunuyor...

Çevre temizlik vergisi için son 20 gün!

İşyeri sahibi veya kiracıları tarafından belediyeye ödenmesi gereken çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Aralık 2014 tarihinde sona eriyor. Buna göre, çevre temizlik vergisi için son 20 gün bulunuyor...

Çevre temizlik vergisinde son gün!

Çevre temizlik vergisi, belediyelerin sunduğu temizlik hizmeti karşılığında, bu hizmetten faydalanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapılar için ödeniyor. 2014 yılına ait çevre temizlik vergisinde son gün bugün...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün bugün!

2018 yılı vergi takvimine göre emlak ve çevre temizlik vergisinin 2. taksit dönemi bugün sona eriyor. Mükelleflerin ödemelerini mesai bitimine kadar yapmaları gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son gün yarın!

1 Kasım 2018 tarihinde başlayan emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit dönemi yarın sona eriyor. Mükelleflerin mesai bitimine kadar ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor...

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son hafta!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde son haftaya girildi. Mükellefler ödemelerini 30 Kasım akşamına kadar yapabilecek...

Çevre temizlik vergisi 2018 nereye ödenir?

Konut ve işyerleri ile diğer yapılar adına ödenen vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinde ödemeler Kasım sonuna kadar devam ediyor? Peki, çevre temizlik vergisi 2018 nereye ödenir?

3 maddede emlak ve çevre temizlik vergisi ödeme işlemleri!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak ve çevre temizlik vergisinde sona yaklaşıldı. Henüz ödeme yapmamış olan mükelleflerin son 10 günü bulunuyor..

Çevre temizlik vergisi 2.taksit ödeme 2018!

İlk taksiti Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödenen çevre temizlik vergisinde 2. taksit dönemi başladı. İşte çevre temizlik vergisi 2.taksit ödeme 2018 işlemleri..

Emlak ve çevre temizlik vergisinde 2. taksit 1 ay sonra başlıyor!

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenen emlak ve çevre temizlik vergisinde 2018 yılının 2. taksit dönemi yaklaşıyor...

2018 çevre temizlik vergisi 2. taksiti ne zaman?

Çevre temizlik vergisinde 1. taksit ödemeleri Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödendi. Peki, senede iki eşit taksit halinde ödenebilen çevre temizlik vergisinde 2. taksit ne zaman ödenecek?

Çevre temizlik vergisi son ödeme günü 2018!

Belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için ödenen çevre temizlik vergisinde 1. taksit dönemi bugün sona eriyor..

Emlak ve çevre temizlik vergisinde son 15 gün!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemekle mükellef olduğu emlak ve çevre temizlik vergisinin 1. taksitinde son 15 gün kaldı..

İndirimli çevre temizlik vergisi 2018!

Belediyelerin sunmuş olduğu temizlik hizmeti için ödenen çöp vergisinde indirim uygulaması da bulunuyor. Peki, indirimli çevre temizlik vergisi 2018 ne kadar?

Çevre temizlik vergisi 2017 ödemeleri bitiyor!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çevre ve temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri 30 Kasım'da sona eriyor..

Çevre temizlik vergisi 2.taksit ödeme süresi 2017!

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çevre temizlik vergisinde 2. taksit ödemeleri Kasım ayı sonuna kadar teslim edilecek..

çevre temizlik vergisinde son gün Haberi

çevre temizlik vergisinde son gün

Çevre temizlik vergisi için son gün bugün!

Çevre temizlik vergisi, belediye gelirleri kanunu gereğince ödenen vergi olarak karşımıza çıkıyor. Verginin mükellefi, taşınmaz malın kullanıcısı oluyor.


Taşınmazda kiracı olması halinde kiracıyı kiracılar ödüyor. İşyeri ve diğer şekillerde kullanılan yapıların vergisi belediyeye ödenirken; konutlarda vergi su faturasına yansıtılıyor. Bu faturanın ödenmesi halinde vergi de ödenmiş oluyor.


Çevre temizlik vergisi senede iki eşit taksit halinde ödenebilen verginin ilk taksitleri Mart ayı itibarıyla başlamıştı. Çevre temizlik vergisi için son gün bugün olup, mesai bitimine kadar ödemelerin yapılması gerekiyor.


1. Konutlara ait çevre temizlik vergisi


Konutlara ait çevre temizlik vergisi; su tüketim miktarı esas alınmak suretiyle metreküp başına büyükşehir belediyelerinde 26 kuruş, diğer belediyelerde 20 kuruş olarak hesaplanacaktır.


Diğer taraftan, belediyenin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan ancak, su ihtiyacını belediyece veya...