25 / 04 / 2024

Ceylan Karavil Parkta hangi mağazalar var

Ceylan Karavil Parkta hangi mağazalar var

Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, Diyarbakır'da açıldı. 4 bin kişinin istihdam edildiği 150 milyon dolarlık yatırımın açılışına halk büyük ilgi gösterdi.

Ceylan Teknik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Teknik İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İsak Ceylan tarafından kuruldu.

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Ceylan İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldan bu yana faaliyette bulunan  Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar verildi. 

Ceylan İnşaat'ın alacaklılar toplantısı 20 Eylül'de!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için yeni bir karar çıktı.

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etmişti. Şirket için 3 aylık sürenin ardından 2 ay daha ek süre verilmişti. Bu süre 86 gün daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 2 Ekim'de görülecek...

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül tarafından kuruldu.

Ceylan Reklam Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Reklam Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi açıldı!

Ceylan Depo İşletmeleri Kargo Nakliye Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu 5 Şubesi bugün 15 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ceylan İnşaat'a 1 yıl kesin mühlet verildi!

Gayrimenkul sektörüne faaliyet gösteren Ceylan İnşaat'ın konkordato davası görüldü. Mahkeme, şirket hakkında 8 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere 1 yıl süre ile kesin mühlet verdi...

Ceylan Cengiz Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Cengiz Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceylan Selki tarafından kuruldu. 

Ceylan Karavil Park AVM’de kira eylemi!

Diyarbakır'da yer alan Ceylan Karavil Park AVM’de 61 esnaf yüksek kira artışları nedeniyle saat 10.00'dan saat 12.00'ye kadar iş yerlerini açmadı.

Ceylan İnşaat'ın konkordato davası 8 Ocak'ta!

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır faaliyet gösteren Ceylan İnşaat konkordato talep etti. Şirket için 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verilmişti. Bu süre 2 ay daha uzatıldı. Ceylan İnşaat konkordato davası 8 Ocak'ta görülecek...

Ceylan Karavil Parkta hangi mağazalar var Haberi

Ceylan Karavil Parkta hangi mağazalar var


Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park, Diyarbakır'da açıldı. 4 bin kişinin istihdam edildiği 150 milyon dolarlık yatırımın açılışına halk büyük ilgi gösterdi. 

Diyarbakır işadamları Abdülkadir Karavil ile Zeynel Ceylan'ın sahibi olduğu ortak yatırımın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığıyla gerçekleştirilen yatırım Doğu ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet etmeyi hedefleyen 4 katlı AVM, 2 bin araçlık otopark, 2 bin kişilik sinema kompleksinin yanı sıra 2 bin 800 metrekarelik oyun alanıyla dikkat çekiyor. AVM'de ayrıca 3 bin metrekarelik alanıyla bölgenin en büyük akvaryumu yer alacak. Dünyaca ünlü markaların da yer aldığı 200 mağazanın bulunduğu AVM'nin resmi açılışı ise eylül ayında yapılacak. 

Açılışta konuşan Karavil Grubun...