19 / 04 / 2024

Charles Von Faber Castell

Charles Von Faber Castell

Melisa- Charles von Faber Castell çifti, 166 yıllık Faber Castell Şatosu'nda yılbaşında partisi vermeye hazırlanıyor...

Melisa Eliyeşil, Boğaz'da yalı alacak!

Dünyaca ünlü kalem fabrikası Faber Castell'in varisi Charles von Faber Castell ile nikah masasına oturan sosyetik güzel Melisa Eliyeşil İstanbul'dan kopamıyor

Melisa Eliyeşil'e eşi Bora Bora'da 800 bin Euro'luk ada hediye etti!

Faber Castell firmasının veliahtı Charles Von Faber Castell ile evlenen Melisa Eliyeşil, hayallerin sınırını zorlayan düğün hediyesi aldı

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Zengin sayılmak için tam bu kadar servet gerekiyor! O rakam açıklandı! 

Charles Schwab tarafından yapılan bir anketin sonuçlarına göre, Amerika'da zengin olmak için en az 2,2 milyon dolar servet olması gerekiyor. İşte ayrıntılar...

Avrupa Birliği, Çin’le arasındaki ticari dengesizliği gidermek istiyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Çin'le ticaret açığının 10 senede 400 milyar Euro'ya ulaştığını söyledi. Ursula von der Leyen ticari ilişkilerdeki dengesizliği gidermek istediklerini ifade etti.

Ünlü ekonomi profesörü: Türkiye Ekonomi Modeli istisnadan biri sanırım!

Kobe Üniversitesi Ekonomi alanı Profesörü olan Charles Yuji Horioka, 'Türkiye Ekonomi Modeli'ne dair bazı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

İngiltere’de banknotlar neden değişiyor? Eski paralar ne olacak?

İngiltere Kraliçesi’nin ölümünün ardından İngiltere’de banknotlar da değişecek ve yeni banknotlar da Kral üçüncü Charles yer alacak.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

AB, elektrik piyasasının çalışmamasından dolayı Putin'i suçluyor

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Avrupa'daki elektrik piyasalarının Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den dolayı düzgün çalışmadığını söyledi.

Doğal gazda korkutan alarm verildi! Bu kış doğal gazsız kalınabilir

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, Brüksel'de "Güvenli Kış İçin Gaz Tasarrufu" isimli oluşturulan paket detayları için basın toplantısı düzenledi.

Rusya’nın gaz ambargosu üzerine AB yüzünü başka yöne çevirdi! İki ülkeyle anlaşma

Savaş nedeniyle AB ile Rusya arasında yaşanan gerilim tırmanıyor. Rusya’nın Avrupa’ya uygulamakla tehdit ettiği gaz ambargosunun ardından AB yüzünü başka yöne çevirdi. İsrail’le doğal gaz anlaşması yapacağını duyuran AB Komisyonu Başkanı Von Der Leyen, gazın Mısır üzerinden sağlanacağını söyledi.

Son Dakika! AB'den Rusya'ya petrol ambargosu anlaşması

AB ülkeleri, yıl sonuna kadar Rusya'dan alınan petrol miktarının yüzde 90 azaltılmasında anlaştı. Avrupa Komisyonu Başkanı Von der Leyen, AB ülkelerinin, yıl sonuna kadar Rusya'dan alınan petrol miktarının yüzde 90 azaltılması konusunda anlaştığını açıkladı.

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rupert Charles H.Ferard tarafından açıldı.

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Charles Ndoumbe Elong ve Fatih Aslan ortaklığında kuruldu.

Charles Von Faber Castell Haberi

Charles Von Faber Castell
1 yıl önce evlenen Necmettin-Maria Eliyeşil'in kızı Melissa ile Charles von Faber Castell yeni yılda 166 yıllık Faber Castell Şatosu'nda yılbaşı partisi verecek. Çift Türkiye'den 20 kişiyi de partiye davet etmiş. Katılacaklar arasında Melissa Eliyeşil'in yakın arkadaşı Yağmur Ünal ve Maya Portakal da yer...