18 / 04 / 2024

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Başbakanlık tarafından kiralanan gayrimenkuller TBMM'de!

Başbakanlık ve Başbakan yardımcılıkları tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar TBMM'de konu oldu..

Özelleştirme yoluyla özel sektöre neler satıldı?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 3 Kasım 2002 - 25 Ocak 2017 tarihleri arasında yapılan özelleştirmeleri meclis gündemine taşıdı..

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın gayrimenkulleri TBMM'de!

1.1.2003 tarihi itibarıyla Kültür Ve Turizm Bakanlığı tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralar meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı.

Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?

Artvin ilinde sahil şeridinde onkoloji hastanesi açılmasına yönelik talepleri CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan "Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?" diye sordu..

Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?

Serbest Bölgelerin kuruluş amaçlarına Artvin'in Hopa ilçesinin uygun olduğunu düşünen CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, "Artvin Hopa'da serbest bölge kurulacak mı?" diye sordu..

Çaykur, Artvin Kavak köyünde aldığı arazide ne yapacak?

Artvin'in Arhavi ilçesi Kavak köyünde Çaykur'un satın aldığı arazide ne zaman faaliyete geçeceğine dair CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Sağlık Bakanlığı'nın kiraladığı gayrimenkuller TBMM'de!

1 Ocak 2003 tarihi itibarıyla Bakanlık tarafından özel şahıslardan kiralanan taşınmaz ve araçlar ile bunlara ödenen kiralara ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Devlet yurtları ile el konulan özel yurtlar meclis gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, devlet yurtlarının kapasitelerine ve el konulan özel yurtların akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin'deki Mençuna Şelalesi'nin ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Arhavi ilçesinde yer alan Çifte Köprü ve Mençuna Şelalesi'nin turistik olarak geliştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Arhavi'deki FETÖ yurdunu yaptıran iş adamı mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan FETÖ'ye ait yurdu yaptıran iş adamına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Çağatay Kılıç'tan stat isimlerinin değiştirilmesine açıklama!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, soru önergesi vererek Başbakan Ahmet Davutoğlu’na statların isim değişikliğinin gerekçesini sordu. Yenilenen statlardaki Atatürk ismini silen Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan ilginç savunma geldi.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Milletvekili Genç: 'Asgari ücret en az 20 bin lira olmalı!'

2024 Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, asgari ücretin en az 20 bin Türk Lirası olması gerektiğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmiyor mu? Milletvekili tek tek açıkladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, deprem bölgesindeki son durum ile ilgili konuştu. Orta hasarlı binalara güçlendirme izni verilmediğini söyleyen Öztunç, deprem konutlarının inşaatı ile ilgili de açıklama yaptı. İşte ayrıntılar... 

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Türkiye'de yeni kriz kapıda. CHP Milletvekili uyardı

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Türkiye'nin gıda krizi ile karşı karşıya olduğunu iddia etti.

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir'den Mardin Yeşilli'deki kentsel dönüşüm projesine eleştiri!

CHP İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Mardin Yeşilli Belediyesi’nin Gül ve Tepebaşı mahallelerinde başlattığı kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaparak yıkımların hukuka aykırı olduğunu söyledi.

CHP ve İYİ Parti'den Kanal İstanbul'a tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili bazı açıklamalar yaptı. işte o açıklamalar...

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Haberi

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Artvin ili Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan Köyünün ulaşım sorunu olduğunu belirten Bayraktutan önergesinde "Köy halkı tarım ve hayvancılıkta yaşamlarını idame etmektedir. O nedenle ulaşım oldukça önemlidir. Özellikle yoğun kış koşullarının yaşandığı bölgede ulaşım koşullarının da oldukça güç olması hayatı zorlaştırmaktadır. Çağlayan köy halkı bir an önce yollarının yapılmasını ivedilikle beklemektedir." diyerek 3 soru sordu.

1- Artvin ili Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan Köyünün sorunları hakkında Bakanlığınızın ilgili kurumlarının bir çalışması var mıdır?

2- Çağlayan köy halkının yaşamış olduğu ulaşım sorununu gidermek için anılan güzegahların asfaltlanması gerçekleşecek midir?

3- 2018 yılında Çağlayan köyüne ne gibi hizmetler gitmiştir?...