26 / 04 / 2024

chp Bartın belediye başkan adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya

chp Bartın belediye başkan adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya kimdir? Muhammet Rıza Yalçınkaya, bugüna kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın biyografisi bu haberde...

Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi mecliste!

Bartın ilinde hayata geçirilmesi planlanan Bartın Kültür ve Macera Turizmine Hazırlanıyor Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları mecliste!

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim 2019 Meclis Toplantısı'nda imar planı görüşülüp karara bağlandı.

Bartın Karaköy’de tapu mutluluğu!

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündeminde konu oldu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, çalışmaların ne zaman tamamlanacağını sordu..

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Bartın'a teleferik müjdesi!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini anlattı. Akın, ''TOKİ mevkiinde hayata geçireceğimiz alandan Gazhane Parkı’na teleferik yapacağız'' diye konuştu.

Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Toplantıda Bartın'ın yeni imar planları görüşüldü.

Bartın Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısında imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ocak 2019 Meclis Toplantısı, Bartın Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Bartın'da 100 yıl hizmet verecek projelere imza atıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, üretken belediyecilik anlayışıyla birçok çalışma ve projeyi Bartınlıların hizmetine sunan Bartın Belediyesi'nin başarılı bir yılı daha geride bıraktığını belirtti...

Bartın Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Bartın Belediyesi Ekim ayı Meclis Toplantısında Bartın Merkez İlçe belediye sınırları ve mücavir alan sınırları içinde yer alan köylerde 1/5000 ölçekli Revizyon+İlave Uygulama İmar Planına yapılan itirazların değerlendirilmesi ile ilgili görüşmelere çalışma süresi verilmesi kabul edildi.

Bartın Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Bartın Belediye Meclisi Temmuz Ayı toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü tanıtıldı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü’nün tanıtım toplantısına katıldı.

chp Bartın belediye başkan adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya Haberi

chp Bartın belediye başkan adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya

Muhammet Rıza Yalçınkaya kimdir?

Muhammet Rıza Yalçınkaya, 23 Kasım 1955'te Zonguldak'ta doğdu. Babasının adı Muzaffer, annesinin adı Ayşe'dir. Makine Mühendisi; Hacettepe Üniversitesi Zonguldak Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Amasra Taşkömürü Müessese Müdürlüğünde teknik uzman, makine mühendisi ve başmühendislik görevlerinde bulundu. 


Makine Mühendisleri Odası Bartın İl Başkanlığına seçildi. TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı oldu. 1999 yılında Bartın Belediye Başkanlığına seçildi.


2007 senesine kadar bu görevi yürüttü. Türkiye Tarihi Kentler Birliği ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Üyeliklerinde bulundu.2002’de Şehir ve Başkan Dergisinin Çevre Düzenleme dalında “Kent Ödülü”, 2003'te Tarihi Kentler Birliği "Özendirme", 2005'te Ankara Yuva Konut Yapı Kooperatifleri Birliği ile Anadolu Kamusen'in "Yılın Belediye Başkanı" ve 2006'da Doğru Haber Gazetesi'nin "Yılın Adamı" ve Gözcü Gazetesinin"Yılın Belediye Başkanı" ödüllerini aldı. 


23.-24. Dönemde CHP Bartın...