19 / 04 / 2024

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar, Beyoğlu'na dair hedeflerini anlattı.Tarkan Konar gezi ruhunu yönetime taşıyacak katılma bir kent yönetiminin önemini vurguladı.

İzmir Büyükşehir'den İstanbul Beyoğlu'nda 225 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Beyoğlu'ndan 697 metrekare alana sahip arsa satacak. Arsanın satış bedeli 225 milyon TL olarak açıklandı.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

İBB, Beyoğlu'nda ticaret alanı imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Sütlüce'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

İBB, Beyoğlu'nda ticaret imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyoğlu Sururi Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı.

İBB, Beyoğlu'nda 975 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve o arsanın fiyatı...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

İBB Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'daki 3 arsayı satışa çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şişli, Beyoğlu ve Eyüpsultan'da yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi'ndeki kentsel tasarım projesi TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılıç, İstanbul ili Beyoğlu ilçesi Fetihtepe Mahallesi'nde başlatılan kentsel tasarım projesiyle ilgili soru önergesi verdi.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu Belediyesi'nden riskli yapılarla ilgili önemli karar!

İstanbul Beyoğlu Belediye Meclisi'nde ilçe genelinde bulunan riskli yapılarla ilgili mevcut imar planlarına eklenmek üzere hazırlanan Plan Notu Teklifi oy birliği ile kabul edildi.

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası mecliste!

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu'na millet bahçesi müjdesi! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu'nda yapılacak projeleri açıkladı. Yıldız, İnebolu Pazarının kurulduğu yerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından millet bahçesi yapılacağını belirtti....

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar Haberi

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar

CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar, Beyoğlu'na dair hedeflerini anlattı. Gezi ruhunu yönetime taşıyacak katılma bir kent yönetiminin önemini vurgulayan Konar, "Sokak çoktan ezberleri bozmuş durumda. Yeni olanı örgütleyecek bir arayış var. Biz bu arayışa cevap olacağız" diyor CHP'den Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Tarkan Konar ile Beyoğlu'na dair hedeflerini ve projelerini konuştuk. Beyoğlu Eğlence Yerleri Derneği (BEİDER) Eski Başkanı olan Konar, hem Gezi Parkı direnişinde hem de Beyoğlu'nda masa sandalye yasaklarına karşı uerilen mücadelede öne çıkan bir isim oldu. Önümüzdeki yerel seçimlerde Türkiye'de siyasetin yeniden dizayn edileceğini ve Beyoğlu'nun da bu noktada kilit önem taşıyacağını söyleyen Kongt, Gezi ruhunu yerel yönetime taşıyacak katılıma, şeflâj, demokratik bir kent yönetimi hedefliyor. Konar, "Sokak çoktan ezberleri bozmuş...