19 / 04 / 2024

chp Gaziantep imar revizyonları protestosu

chp Gaziantep imar revizyonları protestosu

CHP’nin yeni il yönetimi muhalefet stratejisini de değiştirdi. CHP yönetimi belediyelerin özellikle imar revizyonu kararlarını yerinde eylem yaparak protesto edecekler.

Gaziantep'te Vakıflar'ın kiracısına yüzde 200 zam yapıldı! Fahiş kiraların suçlusu sadece 'vicdansız ev sahipleri' mi?

Fahiş oranlarda artan kiralık ev fiyatları gündemden düşmüyor. CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, kira fiyatlarını Meclis gündeminde konuştu. İşte o açıklamalar...

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar mecliste!

Gaziantep Havalimanı'nda devam eden inşaatlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Yılmazkaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Bayram Yılmazkaya'dan Gaziantep'te yapılacak millet bahçelerine tepki!

CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, yıkılan Kamil Ocak Stadyumu'nun ve etrafındaki valilik binasının yerine millet bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Yılmazkaya, ilde 80 okulun inşaatının ödenek sıkıntısı nedeniyle durdurulduğunu söyledi...

Gaziantep'e yapılan yatırımlar mecliste!

2009-2019 yılları arasında Bakanlık ve bağlı kuruluşlarca Gaziantep'e yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziantep-Nurdağı karayolu sorunu meclis gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep-Nurdağı karayolundaki problemlere ve yapılması öngörülen duble yolun durumuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Gaziantep'teki arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de!

Gaziantep'te yapılan arazi toplulaştırma çalışmaları TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Ekici sorularını Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e sordu..

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin Aralık toplantısı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir belediyesi meclisi Aralık ayı dönem toplantısının ikinci bileşimi gerçekleştirildi. Toplantıda, trafo alanları ile ilgili imar planı görüşmesinde CHP’li üyelerin grup kararı ile ret oyu vereceğini söylemesi gülüşmelere neden oldu.

OSB'lerin yapılaşma ve yönetim sorunları TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici OSB'lerin yönetimine ilişkin soru önergesi hazırladı. Ekici sorularını Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye sordu.

Mehmet Gökdağ, Gaziantep'teki TOKİ projesini meclise taşıdı!

CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 2011 yılında TOKİ'nin, Gaziantep Valiliği ve Emniyet Müdürlüğünün de desteğini alarak polis, şehit ve gazi ailelerinin konut sahibi olması için başlattığı konut projesini TBMM gündemine taşıdı.

Gaziantep'teki parkomatlar imar plan bütünlüğünü bozuyor!

CHP Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Gaziantep il merkezinde cadde ve sokaklardaki parkomatların iptali için dava açtıklarını söyledi.

Gaziantep Sam köy merkezi imara girdi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında CHP meclis üyesi Hasan Türk gündem dışı söz alarak, Sam’a yapılan imarı gündeme getirdi. Büyükşehir Belediye Başkan vekili Osman Toprak "Bağ evleri imara girmedi" dedi.

Akif Ekici kimdir?

CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici kimdir? Akif Ekici, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici'nin biyografisi...

chp Gaziantep imar revizyonları protestosu Haberi

chp Gaziantep imar revizyonları protestosu

CHP’nin yeni il yönetimi muhalefet stratejisini de değiştirdi. CHP yönetimi belediyelerin özellikle imar revizyonu kararlarını yerinde eylem yaparak protesto edecekler.


CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, İl Başkanı Nesrin Tuncel ve İl yöneticileri TELGRAF’ı ziyaret etti. Nesrin Tuncel ana muhalefet partisi olarak hem Türkiye genelinde hem de Gaziantep’te kendilerine büyük bir sorumluluk düştüğünü ifade ederek CHP’den başka muhalefet yapacak parti olmadığını kaydetti.HDP’nin illegal bir görüntü çizdiğini, MHP ve HDP’nin milletvekillerinin Gaziantep’le ilgilerinin olmadığını savunan Tuncel CHP’yi de seçimden seçime kapılarını açan bir parti olmaktan çıkardıklarını söyledi.


Belediyelerin özellikle imar revizyonu kararlarına davalar açacaklarını belirten Tuncel, söz konusu imar revizyonlarını sivil toplum örgütleri ile birlikte yerinde protesto edeceklerini söyledi. Tuncel ufukta bir erken seçim gördüklerini de kaydetti. Ülke olarak Cumhuriyet tarihinin en zor...