28 / 03 / 2024

Cihan Hacıfazlıoğlu

Cihan Hacıfazlıoğlu

HFO Ak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Hacıfazlıoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıfazlıoğlu Ak Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hacıfazlıoğlu tarafından kuruldu.

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fazlıoğlu Grup İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fazlı Fazlıoğlu ve Yaşar Fazlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyut'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Kayci tarafından kuruldu.

Tarihi Tekeşoğlu Konağı gençlik merkezi oldu!

Uşak’ta bulunan Tekeşoğlu Hacı Abdulkadir Konağı 2013 yılında restore edildi. Restorasyon çalışmaları biten Tarihi Konağı 5 yıllığına gençlik merkezine dönüştürüldü. Gençlik merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alpay Hacıoğlu: Emlak sektörü 2020’den umutlu!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu son dönemde sıfır konut satışlarının canlandığını, 2020’den de umutlu olduklarını söyledi.

Alpay Hacıoğlu: Emlak piyasası 2020 hareketlenecek!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, emlak piyasasının 2020 yılında hareketleneceğini söyledi.

İsmail Hacıoğlu da köyden ev aldı!

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu bu yıl yer aldığı projelerden kazandığı kazancı gayrimenkule yatırdı. Oyuncu, Marmaris’te bir köyden 180 bin TL’ye ev satın aldı.

Hacıoğlu Metal Maden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Metal Maden Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Hacıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi'nde kuruldu.

İzmir Menderes Hacı Ramazan Büküşoğlu Camii açıldı!

İZMİR'in Menderes İlçesi'ne hayırsever işadamı Hacı Ramazan Büküşoğlu'nun kendi adıyla yaptırdığı cami ibadete açıldı. İki yılda tamamlanan caminin 3 milyon liraya mal olduğu belirtildi.

Cihan Hacıfazlıoğlu Haberi

Cihan Hacıfazlıoğlu


HFO Ak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Hacıfazlıoğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. HFO Ak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


HFO Ak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beşiktaş, Muradiye Mahallesi, Nüzhetiye Caddesi,...