18 / 04 / 2024

Cihan Jiyan Acar

Cihan Jiyan Acar

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Cihan inşaat Avrupark Bahçekent'te 220 bin TL'ye 1+1!

1.394 konut ve 86 ticari birimin yer aldığı Cihan İnşaat Avrupark projesinden 36 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Avrupark'ta 1 oda 1 salon daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor

Timur Acar ve Eda Özerkan Cihangir'de ev arıyor!

ATV ekranlarında ilgiyle izlenen ‘Kertenkele’ dizisinin âşıkları Timur Acar ve Eda Özerkan, evlilik yolunda hızlı adımlarla ilerliyor. Timur Acar ve Eda Özerkan çifti Cihangir'de ev için emlakçıları geziyor...

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Orhan Acar binası ve yanında bulunan iki binanın yıkım işi hızla devam ediyor.

Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi!

CEF Danışmanlık Kurucu Ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendirdi. Fiyat çalışmasını her projeye özel olarak yaptıklarını belirten Acar, satış başarısındaki üç püf noktayı sıraladı.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

Harun Acar: Ankara inşaat sektöründe değişim sürecine girdi!

HY Gayrimenkulun Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, inşaat sektörünün son yıllardaki dönüşümüne dikkat çekerek İstanbul'un önemli bir aşama kaydettiğini, Ankara da bu yönde önemli bir değişim sürecine girmiş bulunduğunu söyledi.

Harun Acar: Müteahhitlik ve satış işleri birbirinden ayrışmalı!

HY Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Acar, Türkiye’de son yıllarda hızlı bir gelişim gösteren inşaat sektörünün, üretim ayağını oluşturan müteahhitlik faaliyeti ile satış hizmetlerinin birbirinden ayrışması gerektiğini söyledi.

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihan Han İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cihan Pehlivan tarafondan 40 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Fatih, Seyyid Ömer Mahallesi, Tutya Sokak'ta kuruldu.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları hakkında bilgi verdi!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda merak edilen soruları yanıtladı.

Cihan Ekşioğlu Selen Vadi Konakları'nı anlattı!

EKBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Ekşioğlu, EKBA Holding'ten Selen Vadi Konakları'na kadar birçok konuda Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı.

Cihan Jiyan Acar Haberi

Cihan Jiyan Acar

Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi, Cihan Jiyan Acar tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, Beybi Giz Plaza'da kuruldu.


Ev Arıyorum Gayrimenkul Reklam ve İnternet Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul, konut, siteler, ticari ve sınai marketler, depolar, villa, tatil köyü, devre mülk, apart, otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, ev, apartman, iş yeri, ticarethanenin alımı, satımı, devri, kiraya verilmesi, kiralanması, pazarlanması. - Konut, iş yeri gibi her türlü bina ile eski eser niteliğindeki veya yıpranmış binaların satın alınması, renove ve restorasyonu, çevre düzenlemesi ve iç dekorasyon çalışmalarının yapılarak yerli ve yabancı gerçek ve hükmi şahıslara mortgage sistemi, banka kredisi veya...