04 / 05 / 2024

Cihangir Dönmezden İdris Güllüceye mektup

Cihangir Dönmezden İdris Güllüceye mektup

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nda inşaat yapılamayacak!

Özel Orman Hissedarı Hüseyin Cihangir Dönmez, Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nındaki inşaat yasağını kaleme aldı. 

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'na inşaat yapılamayacak!

Bursa Nabi Ergin Özel Ormanı'nın 460 dönümlük kısmında inşaat yapılamayacak. Peki bu karar nasıl alındı? Özel Orman Mesul Müdürü Hüseyin Cihangir Dönmez, anlattı...

Seda Sayan Cihangir’deki dükkanından zarar ediyor!

Seda Sayan'ın gayrimenkulleriyle ilgili sıkıntıları bitmiyor. Sayan kira alamadığı Şam'daki dükkanlarından sonra bu kez de Cihangir'deki dükkanlarından zarar etti.

Cihangir'deki kentsel dönüşüm tedirgin ediyor!

Cumhuriyet gazetesi köşe yazarı olan Ali Sirmen bugünkü köşe yazısında Cinhangir'deki değişim ve gelişimi anlattı. Sirmen, Cihangir'deki kentsel dönüşümün tedirgin ettiğini belirtti.

Bergüzar Korel Cihangir'de kahve dükkanı açtı!

Bergüzar Korel, "Not Just a Coffee" adını verdiği kahve dükkanını Cihangir'de açtı. Kendi yaptığı kurabiyeleri satacak olan ünlü oyuncu, kafenin açılışını sosyal medya aracığıyla hayranlarına duyurdu.

Servet Çetin Cihangir'de dükkan açacak!

Mersin İdman Yurdu’nda forma giyen Servet Çetin, Cihangir’de dükkan açmaya hazırlanıyor. Mekanın tadilatıyla bizzat ilgilenen Çetin, “Mekan açma gibi bir hayalim vardı. Önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız” dedi.

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İmar mevzuatı ve revizyon çalıştayı düzenleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, imar mevzuatı uygulamalarında karşılaşılan sorunların düzenlenmesine yönelik çalıştay düzenliyor. İdris Güllüce’nin de konuşmacı olarak katılacağı çalıştaya STK’lardan, kamu kurum ve kuruluşlarından çok sayıda kişi katılacak

Bergüzar Korel, Cihangir'de dükkan kiraladı!

“Kurabiyeler yapıp satabileceğim bir dükkan düşünüyorum” diyen oyuncu Bergüzar Korel, o dükkanı Cihangir’de kiraladı. Ünlü oyuncu, Cihangir-Anahtar Sokak’taki küçük bir dükkanı geçtiğimiz hafta sonu kiraladı.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşüm de önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlen

SN Grup Pusula Turizm İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SN Grup Pusula Turizm İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 27 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, İdris Burak Buralı Müdürlüğü'nde kuruldu.

Dünya Kadastro Zirvesi 20-25 Nisan'da İstanbul'da yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün organizasyonunda yapılacak olan zirveyle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce açıklama yaptı. İşte İdris Güllüce'nin o açıklaması...

Ordu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu’da gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’yi ziyaret etti..

Cihangir Dönmezden İdris Güllüceye mektup Haberi

Cihangir Dönmezden İdris Güllüceye mektup

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 30.12.2014 tarih ve 13559 sayılı olur verilen Beykoz İlçesi Koruma Amaçlı 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planlarının yaklaşık 900 dönümlük kısmı (184 ada 7 parsel ) hukuken halen devlet ormanı olan alanda kalmaktadır.



184 ada 7 parsel numaralı taşınmazda yapılan 2b çalışmaları açılan davalar nedeniyle kesinleşmemiştir. Bu alan hukuken halen devlet ormanı olup, yaklaşık 300 dönümlük kısmının 1961 yılından önce, 600 dönümlük kısmının 1981 yılından önce orman vasfını kaybedip kaybetmediğine hava fotoğrafları incelenmek suretiyle sayın mahkemece karar verilecektir. ( Bu inceleme sonucunda Sayın mahkemece verilecek kararda dava konusu bu alanın büyük bir kısmı Devlet Orman tahdidi içinde bırakılabilir.)



Kanlıca Orman İşletme Müdürlüğünün Beykoz Kadastro Müdürlüğüne yazdığı 05.12.2011 tarihli yazıda bu konu aşağıdaki şekilde açıklanmaktadır;

‘’ Beykoz...