25 / 04 / 2024

Cihannüma Villaları satılık

Cihannüma Villaları satılık

Ömerli'de yapılan 92 metrekarelik Cihannüma Villaları Metay Yapı tarafından inşa edildi.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu! Mağduriyetler çözülecek mi?

Konut sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Satılık ve kiralık konutlar ateş pahası oldu. Kiracılar da mülk sahipleri de bazı mağduriyetler yaşıyor. Peki bu mağduriyetler çözülecek mi? İşte ayrıntılar...

Bursa'da kiralık ve satılık ev fiyatları rekora koşuyor!

Kiralık ve satılık evlerdeki fahiş fiyatlar sebebiyle Bursa’nın yeni bir gecekondulaşma tehdidiyle karşılaştığına dikkat çeken BEMO Başkanı Erdal Çelebi, “Bu tehlikeyi birlikte görüp, kontrol etmemiz lazım. Vatandaşa yaşanabilir alanların düşük maliyetlerle teslim edilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Andiçen Villaları Sitesi'nde 46 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul Anadolu Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Kandilli Mahallesi, 934 ada, 50 parselde yer alan villayı 46 milyon TL'ye satılık villa...

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları!

Demir Country Yakuplu satılık ev fiyatları dairelerin metrekaresinde 4 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 normal dairelerle 3+1 ve 5+1 villalar yer alıyor...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Uplife Kadıköy satılık!

Toplam 650 konut ve 25 mağazadan meydana gelen Uplife Kadıköy satılık daire fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Nef Yalıkavak satılık!

Üç tarafı denizle çevrili bir burunda hayata geçirilen Nef Yalıkavak projesi 500 daire, otel ve mağazalardan meydana geliyor. Nef Yalıkavak satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

Cihannüma Villaları satılık Haberi

Cihannüma Villaları satılık
2007'in Mayıs ayında başlanan villalar 1 yıl içerisinde tamamlanarak 250 bin YTL'den satışa sunuldu.
1) Projenin adı: Cihannüma Villaları
2) Yapımcı şirket: Metay Yapı Taahhüt ve Ticaret Ltd. Şti.
3) Projenin lokasyonu: Ömerli
4) Toplam arsa alanı: 9 bin 360 metrekare
5) Toplam inşaat alanı: 1.800 metrekare
6) İnşaata ne zaman başlandı: 2007/ Mayıs
7) Ne zaman bitirilecek: Bitti
8) Konut sayısı: 40
9) En düşük ve en yüksek metrekareler: 92 metrekare
10) En ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 250 bin YTL.
11) Şimdiye kadar satılan konut sayısı: 18
12) İstenilen minimum peşinat: Peşin ya da banka kredisi
13) En düşük taksit: 360 aya kadar Finansbank ve İşbankası kredi veriyor.
14) Metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin 700 ytl.
15) Anlaşmalı bankalar: Finansbank - İş Bankası
16)...