18 / 04 / 2024

çilek mobilya yurtdışı şubeleri

çilek mobilya yurtdışı şubeleri

Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, dünyadaki büyümesini hızla sürdürüyor. 66 ülkede 444 satış noktasına sahip olan Çilek, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan’da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.

Çilek Mobilya yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Çilek Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, bu seneyi yüzde 20 büyümeyle tamamlamayı öngördüklerini belirterek, "2015 yılında ise bu büyümeyi yüzde 25-30 bandına çıkarmayı hedefliyoruz" dedi.

Çilek, Kazakistan'daki 5. mağazasını açtı!

Dünyanın 66 ülkesinde 444'ü aşkın satış noktasıyla bebek, çocuk ve gençlere yönelik ürünler tasarlayan Çilek Mobilya, Kazakistan' ın başkenti Astana' da 5. satış noktasını açtı...

Çilek Mobilya Kolombiya’da 5 yıl içinde 10 yeni mağaza açacak!

Bogota’nın en ünlü caddesinde koleksiyonlarını sergileyen Çilek, önümüzdeki 5 sene içinde ülke çapında başkent Bogota başta olmak üzere Medellin, Villavicencio ve Bucaramango gibi şehirlerde 10 yeni mağaza açacak...

Çilek Mobilya’nın fırsat ürünlerini kaçırmayın! Çilek Mobilya 8 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Artan hammadde fiyatlarıyla birlikte, yeni mobilya almak ve ya yenilemek çok zorlaştı. Zamlanan fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş kaliteli ve uygun fiyatlı mobiya arayışında. Işte haberimiz onlar için. 8 Eylül 2022 Çilek mobilya fiyat listesi...

Kilim Mobilya yurtdışı mağazalarını 35'e çıkaracak! 

Kilim Mobilya yurtiçi ve yurtdışı şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Yurtdışında 31 mağazası bulunan şirket yıl sonuna kadar 35 mağaza açmayı hedefliyor. 

Çilek Mobilya Avustralya’da 3 mağaza daha açacak!

Hemen her ülkede olduğu gibi Avustralya’da da Türk girişimciler var. Bunlar daha çok turizm, yeme-içme ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteriyorlar.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Çilek Mobilya, Kilis'te mağaza açtı!

Avrupa’nın yanı sıra Anadolu’nun her köşesinde yatırımlarına hızla devam eden Çilek, daha çok çocuk Çilek’le büyüsün diye 175. Mağazasını Kilis’te açtı.

Çilek Mobilya Kenya'da mağaza açtı!

Farklı coğrafyalardaki satış noktalarını artırıp daha çok çocuğa ulaşmayı hedefleyen Çilek, Afrika’daki son satış noktasını Kenya’nın başkenti Nairobi’de açtı. Çilek, iki satış noktasının da yolda olduğunu müjdeledi

Çilek Mobilya, Bratislava’da mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde, tematik ürünleriyle büyük beğeni kazanan marka Çilek, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılında yurt dışında 20 mağazaya imza atan Çilek, son olarak Slovakya’nın Bratislava'da mağaza açtı.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu!

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisinde bir dünya markası olan Çilek, bu yıl 12-17 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek İSMOB fuarının yeni adresi TÜYAP’ta ziyaretçileriyle buluştu

Çilek Mobilya'da indirimlerine 2016'da da devam edecek!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, firmanın yoğun ilgi gören indirim kampanyası, Ocak 2016'da da devam edecek. Çilek Mobilya'da birçok üründe yüzde 40'a varan indirim oranları bulunuyor.

Çilek Mobilya, İSMOB 2016 fuarına katılacak!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir tarafından, 500'den fazla seçkin mobilya firmasını ağırlayacak İSMOB 2016, yine Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı olmaya hazırlanıyor.

Çilek Mobilya'da yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Türkiye’nin sevilen markası Çilek, Aralık ayına özel indirim kampanyasıyla yüzleri güldürüyor. Çilek, yüzde 40’a varan indirim fırsatlarıyla 2015’i uğurlamaya hazırlanıyor.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Çilek Mobilya, Bilecik'te yeni mağaza açtı!

Çilek Mobilya, Bilecik'te açıldı. Marmara Bölgesi'ndeki 61. mağazasını açan Çilek, 5 kıtada, 66 ülkede toplam 444 mağazaya sahip.

çilek mobilya yurtdışı şubeleri Haberi

çilek mobilya yurtdışı şubeleri

Dünya çocuklarının tercihi olan Çilek, 66 ülkede 444 satış noktasıyla, geniş coğrafyalardaki ailelerin beğenisini kazanıyor. Asya, Avrupa, Güney Amerika ve Afrikada’ki mağazalarıyla milyonlarca çocuğun hayallerini süsleyen Çilek, son olarak Moğolistan’ın Ulan Batur kentinde açtığı mağazasıyla, bir ilke imza attı. Çilek, kendi sektöründe Moğolistan’da mağaza açan ilk Türk markası oldu.


“İki Yıl İçinde İkinci Mağazamızı Açmayı Hedefliyoruz”

Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Moğolistan’da açılan mağaza hakkında şu şekilde konuştu; “Moğolistan’da açtığımız mağazamız ile tarihi 800 yıl öncesine uzanan bir kültürde bulunma şansı yakaladık. Üstelik bu kültür Türk kültürüne çok yakın. Çilek olarak Moğolistan’daki çocuklar ile buluşacağımız için çok heyecanlıyız. Bugüne kadar Çin ürünlerinin etkisinde yaşamış pazara, Çilek gibi kaliteli, Avrupa standartlarında markaların girişiyle halkın kaliteye bakış açısı değişiyor. Önümüzdeki iki yıl...