19 / 04 / 2024

Çimentaş İnşaat Bağcılar satış ofisi

Çimentaş İnşaat Bağcılar satış ofisi

Çimentaş İnşaat Bağcılar projesinde 2+1 daireler 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Çimentaş İnşaat Bağcılar projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor...

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bağcılar Vinç Hafriyat İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Bağcı tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat!

Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar fiyat bilgisi ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

TOKİ Bağcılar 822 konut ihalesi yarın!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Çimentaş İnşaat Bağcılar satış ofisi Haberi

Çimentaş İnşaat Bağcılar satış ofisi


Çimentaş İnşaat, İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar ilçesi Fatih Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında proje inşa ediyor. Bakırköy - Şirinevler minibüs duraklarının yanında yer alan Çimentaş İnşaat Bağcılar projesi Doğan Tv Center'ın karşısında Medipol Hastanesi'nin alt tarafında kalıyor.


Toplam 48 dairenin yer aldığı Çimentaş İnşaat Bağcılar projesi 12 katlı tek blok olarak hayata geçiriliyor. Çimentaş İnşaat Bağcılar projesinde dairelerin tamamı 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede dairelerin alanları brüt 90 metrekare olarak belirlendi.


Çimentaş İnşaat Bağcılar fiyat listesi kapsamında konutlar 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Çimentaş İnşaat Bağcılar ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor.


Çimentaş İnşaat Bağcılar satış ofisi ile 0212 447 26 11 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Çimentaş İnşaat Bağcılar teslim tarihi Temmuz 2014 olarak belirtiliyor....