25 / 04 / 2024

çimsa 2012 Sürdürülebilirlik Raporu

çimsa 2012 Sürdürülebilirlik Raporu

Sürdürülebilirlik anlayışını tüm süreçlerine entegre eden ÇİMSA, bugüne kadar hayata geçirdiği projelerin somut sonuçlarını paylaştığı 2012 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. 5 yıllık dönemde toplam 115 milyon TL çevre yatırımı yapıldı...

Akfen GYO BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil oluyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), harekete geçti. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme taahhüdünü benimseyen Akfen GYO, BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olmaya hazırlanıyor.

Sürdürülebilir gayrimenkule talep arttı!

Denge Değerleme, sürdürülebilirliğin stratejik önemine de vurgu yapmak her gün gelişen, değişen ve evrilen, ‘sürdürülebilirlik’ kavramanı en etkin anlamda özümsemek adına konunun uzmanları ile ‘Kalıcı Refahın Anahtarı Sürdürülebilirlik’ web konferansı düzenledi. 

Akiş GYO BIST Sürdürülebilirlik Endeksi'ndeki ilk GYO olacak!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alandaki bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne katıldı. 

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Akiş GYO 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı!

Sürdürülebilirlik bakış açısını dijitalleşme, bilgi güvenliği, iklim güvenliği, çevrecilik gibi birçok farklı alanda bütün süreçlerine entegre eden Akiş GYO, 2020 Sürdürülebilirlik Raporu’nu açıkladı.

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

'Yeni Dijital: Sürdürülebilirlik' webinarı 1 Mayıs'ta!

ULI ve GYODER iş birliğinde Yeni Dijital : Sürdürülebilirlik webinarı düzenleniyor. Etkinlik zoom uygulaması üzerinden online olarak, 1 Mayıs tarihinde saat 17:30'da gerçekleştirilecek...

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Trend GYO 2020 yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu!

Trend GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum durumunu gösteren 2020 yılı Sürdürülebilirlik Uyum Raporu yayınlandı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul sürdürülebilirlik politikalarını kabul etti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 2 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe giren sürdürülebilirlik ilkeleri uyum çerçevesine istinaden politikaların kabulüne karar verdi. 

Vakıf GYO 2020 yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu!

Vakıf GYO'nun SPK tarafından yayınlanan Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan "2020 Yılı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Raporu" yayınlandı. 

Atakule GYO sürdürülebilirlik raporu!

Atakule GYO'nun sürdürülebilirlik faaliyetleri gerçekleştirirken, toplumun yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla sürdürülebilirlik raporu yayınlandı. 

çimsa 2012 Sürdürülebilirlik Raporu Haberi

çimsa 2012 Sürdürülebilirlik Raporu

Sürdürülebilirlik anlayışını tüm süreçlerine entegre eden ÇİMSA, bugüne kadar hayata geçirdiği projelerin somut sonuçlarını paylaştığı 2012 Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı.


Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, 5 yıllık dönemde toplam 115 milyon TL çevre yatırımı yapıldığını, bunun 106 milyon TL’sinin son 3 yılda gerçekleştirildiğini söyledi.


Hacıkamiloğlu, “2010 yılından itibaren başlayan sürdürülebilirlik yönetimi çalışmalarımızın, kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olması konusunda önemli bir mesafe aldığımızı düşünüyoruz. Gelecek 10 yıllık dönem için belirlediğimiz dört öncelikli hedefin tümü, sürdürülebilirlik çalışmalarımızı destekliyor” diye konuştu.


Çimento sektörünün önemli bir oyuncusu olarak daha yaşanabilir dünya için de sorumluluk üstlenen Çimsa, sektördeki ilk GRI A+ onaylı sürdürülebilirlik raporunu yayımladı.

Çimsa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, 2010 yılından bu yana yürüttükleri çalışmalarla sürdürülebilirlik yönetiminin kurumsal kültürün ayrılmaz bir parçası olması...