25 / 04 / 2024

Çimsa Çimento toplantı sonucu

Çimsa Çimento toplantı sonucu

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. genel kurul toplantı sonucunu yayınladı...

Çimsa, 'Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu!

Türkiye ve dünya çimento sektörünün yenilikçi şirketi Çimsa, çimento sektöründe Turquality Marka Destek Programı'na alınan ilk şirket oldu.

Sabancı Holding Çimento Grubu Cement Day'de buluştu!

Sabancı Holding Çimento Grubu, Akçansa ve Çimsa ile temsil ettikleri çimento sektöründe bulunan vizyon ve misyonunu iş ortaklarıyla paylaşmak için bu yıl ilk kez “Cement Day” isimli bir toplantıda bir araya geldi.

Çimsa 2017 gelir tablosunu yayınladı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 gelir tablosunu yayınladı..

Çimsa'nın 1 yıllık net satış geliri 1 milyar 170 milyon TL!

Çimento ve yapı malzemeleri üreticisi Çimsa, 2016 yılı finansal verilerini açıkladı. Çimsa'nın 12 aylık net satış geliri 1 Milyar 170 Milyon TL oldu.

Çimsa’da formülün adı ile yeni bir dönem başlıyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Gümüşhane Kalker Ocağı ve Kırma Tesisi'nin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta!

Aşkale Çimento Sanayi T.A.Ş., Gümüşhane İli, Merkez İlçesi, İkisu Köyü ve Torul İlçesi'nde 2-C Grubu Patlatmalı Kalker Ocağı ve Kırma-Eleme Tesisi yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 11 Ağustos'ta Kardeşler Kırathanesi'nde yapılacak.

Çimsa çimento sektörüne örnek ve öncü oluyor!

Çimsa, sektöre örnek oluşturan ar-ge gücü sayesinde, gri çimentonun yanı sıra beyaz çimento ve kalsiyum alüminat çimentosu gibi özel ürünlerle global bir marka olmaya devam ediyor.

Çimsa'ya Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’ndan ödül!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Mavi Baret İş Güvenliği Yarışması’nda bu yıl da 1.’lik ve 2.lik ödüllerinin sahibi oldu.

Çimsa’nın net karı 47.4 milyon TL oldu!

Çimento ve yapı malzemeleri sektörünün öncü ve yenilikçi şirketi Çimsa, yılın ilk çeyrek dönemindeki satış gelirinin, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8 artışla 253.6 milyon TL’ye yükseldiğini açıkladı. Şirketin net karı ise yüzde 11 arttı.

Çimsa Çimento 2015 yılı finansal tabloları!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen finansal raporlar...

Ünye Çimento yönetimine 2 bağımsız aday!

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aslı GÜNEL ve Özgür ÖZKAN'ın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak yapılacak genel kurul toplantısında aday gösterileceğini KAP'a bildirdi.

Çimsa Çimento'da toplu iş görüşmelerine başlanıyor!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ., Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile T. Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlanacağını açıkladı.

Çimsa Usta Etkinliği Kayseri’de yapıldı!

Çimento ve yapı malzemeleri sektöründe 40 yılı aşkın süredir fark yaratan çalışmalara imza atan Çimsa, hazır beton kullanıcılarına yönelik Kayseri’de ‘Usta Etkinliği’ düzenledi.

Çimsa Çimento toplantı sonucu Haberi

Çimsa Çimento toplantı sonucu

Çimsa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Alınan kararları içeren Olağan Genel Kurul Toplantı tutanağı, toplantıda hazır bulunanlar listesi ve kar dağıtım tablosu sunulmuştur.


Şirketimizin 27 Mart 2014 günü saat 14:00'de Sabancı Center Kule:2 4.Levent - İSTANBUL adresinde yapılan 2013 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında, özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. 

1-Oy toplama memurluğuna Baran ÇELİK' in, tutanak yazmanlığına Memduh GÜLLÜ' nün seçilmelerine karar verildi ve Toplantı Başkanlığı oluşturuldu. 

2-Yönetim Kurulu faaliyet raporu okundu ve müzakere edildi. 

3-Denetçi raporları okundu ve müzakere edildi. 

4-Yıl içinde yapılan bağışlar hakkında Genel Kurula bilgi verildi.

5-2014 Yılına ilişkin olarak Şirket'in yapacağı bağışların sınırının Şirket net karının % 5'i (yüzde beşi) olarak belirlenmesine karar verildi.

6-2013 Yılına ait finansal tablolar okundu, müzakere edildi ve tasdik edildi.

7-Yönetim Kurulu üyeleri 2013 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra...