26 / 04 / 2024

Çimsa Çimento ürünleri

Çimsa Çimento ürünleri

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çim Sa Çimento esas sözleşme değişikliğini yayınla dı...

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Dr. Tamer Saka, TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Başkanı oldu!

Dr. Tamer Saka, 26 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşen TOBB Türkiye Çimento ve Çimento Ürünleri Meclis toplantısında Başkan olarak seçildi.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Çimsa Çimento'da toplu iş görüşmelerine başlanıyor!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ., Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile T. Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlanacağını açıkladı.

Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcılıklarına kimler atandı?

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Genel Müdür Yardımcılıklarına yapılan atamaları Kamuyu Aydınlatma Platformuna bildirdi. İşte Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcılığı'na atanan o isimler...

Çimsa Çimento'da atama!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Genel Müdür Yardımcılıklarına yapılan atamaları Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte Baran Çelik ve Ülkü Özcan'ın atanmalarıyla ilgili açıklama...

Çimsa Çimento yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı.

Nevra Özhatay Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Nevra Özhatay Çimsa Çimento Genel Müdür Yardımcısı olduğunu bildirdi. Çimsa Çimento tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Synpet Yenilebilir Enerji Ürünleri Araştırma Geliştirme ve Mühendislik Anonim Şirketi, Ali Nuri Özsüer, İlyas Cem Özsüer, Ramiz Taner Kerman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alacabey İnşaat Metal Elektrik Oto Parçaları Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selami Canlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesir İnşaat Orman Ürünleri Nakliyat Otomotiv Dekorasyon Taahhüt ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Okyaylı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Orman ürünleri ihracatı 2 milyar doları aştı!

Ağaç ve orman ürünleri ihracatı, yılın ilk yarısında yüzde 9.2 oranında arrtı. En fazla ihracat yapılan ülkeler Irak, İran, Azerbaycan, Libya ve Birleşik Krallık oldu

Çimsa Çimento, Sançim hisselerini aldı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento, SANÇİM Bilecik Çimento Madencilik Beton hisselerini aldı.

Çimsa Çimento ürünleri Haberi

Çimsa Çimento ürünleri

Çimsa Çimento tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Esas Sözleşmesinin ekli Değişiklik Tasarısındaki gibi değiştirilmesine Yönetim Kurulu tarafından karar verilmiş olup, gerekli iznin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat...