26 / 04 / 2024

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı

Dünya liderlerini buluşturacak olan G20 liderler zirvesi nedeniyle Belek'te 15-16 Kasım tarihleri arasında akreditasyonu olmayan hiç kimse giremeyecek.

Kredi desteği Çin emlak piyasası için can suyu olacak!

Çin Halk Cumhuriyeti’nin ticari bankaları, borç batağındaki emlak piyasasını canlandırmak için  kredileri artırıyor.

Esenlerin kentsel dönüşümü Çinlilerin dilinde! Çinli Bakan'dan 'Hayran kaldım'' açıklaması!

Çin Halk Cumhuriyeti Konut ve Kentsel Gelişim Bakan Yardımcısı Dong Jianguo Esenler’deki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili; “Bu kadar büyük bir projeyi başlattığınız için sizi tebrik ediyorum. Hayran kaldım” ifadesini kullandı.

Kripto paralarda yasak masak dinlemiyorlar! Bitcoin’de ortalığı kasıp kavuruyorlar

Çin Halk Cumhuriyeti, geçtiğimiz yıl Bitcoin madenciliğini yasaklamasına rağmen yeniden harekete geçildi.

Taksim Meydanı projesi için halk oylaması 19 Ekim'de başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun vaatlerinden biri olan Taksim Meydanı projesinde yarışma kısmı tamamlandı. 146 proje arasından 3 proje finale kaldı. İstanbul halkı 19 Ekim-12 Kasım arasında Taksim Meydanı için oy kullanacak. Halk beğendiği projeyi seçecek, kazanan proje 16 Kasım haftasında duyurulaca

Çinliler Atça'nın imar planını örnek alacak!

Aydın Sultanhisar Belediyesini ziyaret eden Çin Halk Cumhuriyeti Zhejiang Eyaleti Hangzhou Şehrinden gelen heyet, deprem sonucunda yıkılan yapıların yerine, Atça’nın imar planından esinleneceklerini söyledi.

Çin'e 5 milyon ton Türk mermeri gönderildi!

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li yaptığı açıklamada "Çin'e geçen yıl 5 milyon ton (Blok) mermer gitti, bence bu yılki rakam daha büyük olacak." dedi.

Türk müteahhitlik sektörü dünyada 2. sırada!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk müteahhitlik sektörünün, Çin Halk Cumhuriyeti'nin ardından dünyada ikinci sırada yer aldığını ve dünyadaki ilk 100 inşaat şirketi arasında 7 Türk inşaat firması bulunduğunu söyledi.

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Çin'den Kanal İstanbul projesi için destek sinyali!

Türkiye´de temaslarda bulunan Çin Halk Cumhuriyeti Sosyal Bilimler Akademisi Sınır Bölgeleri Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Xing Guangcheng, Çinli şirketlerin Kanal İstanbul projesine destek verebileceğinin sinyallerini verdi.

Ai Weiwei’nin Pekin'deki stüdyosu yıkıldı!

Çin Halk Cumhuriyeti’ni 2015 yılında terk eden sanatçı Ai Weiwei'nin Pekin'de bulunan stüdyosu yıkıldı.

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi için halk oylaması yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılı içerisinde tamamlamayı hedeflediği 42 Milyon 810 bin liralık yatırımın ismi için halk oylaması başladı. Oylama 30 Haziran’da son bulacak.

Çin'de inşaat ve teknoloji yatırımları ön plana çıkıyor!

Çin Halk Cumhuriyeti, 2050 yılına kadar modern ve zengin bir tüketim toplumu yaratma hedefine kilitlendi. Çin'de inşaat ve teknoloji yatırımları hız kesmedi.

Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım'ı yetkilendirdi!

Halk GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ihraç tavanına ilişkin bildirim yayınladı. Halk GYO kira sertifikası ihracı için Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'yi yetkilendirdi.

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı Haberi

Çin Halk Cumhuriyeti Devlet Başkanı

Türkiye'nin dönem başkanı olduğu G20 zirvesi sebebiyle dünya ekonomisine yön veren ülkelerin liderleri Belek'te buluşacak.



Hangi otelde hangi lider ve heyetlerinin kalacağı ülkelerin talepleri doğrultusunda Türk Dışişleri Bakanlığı belirliyor. Giderleri, her ülkü kendisi karşılayacak. Zirveye İspanya, Azerbeycan ve Malezya G20 dışında misafir olarak katılacak. Zirveyi 2 bini yabancı 3 bin basın mensubu takip edecek.


Beş yıldızlı otellerde her türlü konfor mevcut. Özel aşçı ve hizmetlisi olan kral dairelerde konuklar istedikleri takdirde hizmetlerinin görülmesi için 'burler' (uşak) ulaşımları için limuzin veye helikopter tahsis edilebilecek. 



İşte liderlerin konaklayacakları oteller ve özellikleri:


Uçkum Mevkii


Belek'in bu bölgesinde 10 otel var. Liderlerin konaklaması için 5 otel kiralandı. İç Santa, Sirene, Belek Resort, Kempinski Hotel, The Dome, Riu Kaya, Kaya Palazzo ve Crystal Tat Beach.



Taşlıburun Mevki


Zirvenin gerçekleşeceği Regnum Carya'nın...