07 / 05 / 2024

çıtır usta yatırım

çıtır usta yatırım

Menüsünde lahmacun ve pideden kiremit saç tavaya, kebap çeşitlerinden dürüm dönere, Antep ve Kilis yöresi başta olmak üzere ülkenin farklı lezzetlerini bulmanın mümkün olduğu Çıtır Usta son yılların hızla büyüyen markalarından...

Elektrikli otomobilden sonra yüzde 100 elektrikli tırımız da oldu!

Otomotiv sektöründe yerli elektrikli otomobilden sonra elektrikli tırımız da oldu. Sarp Intermodal tarafından yatırımı gerçekleştirilen yüzde 100 elektrikli çekici (TIR) hızlı şarj ile iki saat içerisinde tam şarj oluyor ve 300 kilometrenin üzerinde yol katediyor.

Çıtırım, Antalya Avsallar'da açıldı!

1987 yılında Alanya'da kurulan Çıtırım Pastaneleri giderek büyüyor. Franchising sistemi ile büyüyen Çıtırım'ın son şubesi Avsallarda hizmete açıldı.

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oraka Gayrimenkul Yatırım İnşaat Emlak Konut Yapı Taahhüt Peyzaj Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Tuncay Altunsu, Mehmet Gür ve Barış Aksüs tarafından kuruldu.

Erkin Aydın: Türkiye'de yatırım için emlak ve altın tercih ediliyor!

Finansbank Bireysel Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, Türkiye'de akla ilk gelen yatırım aracının yüzde 41 ile altın, yüzde 19 ile gayrimenkul olduğunu söyledi...

Bosch, Türkiye'ye 135 milyon avroluk yatırım yapacak!

Bosch Türkiye Temsilcisi Young, son üç yılda AR-GE'ye 66 milyon avro harcadıklannı belirterek, "2014'te, yaptığımız 2 milyar avroluk yatırımın üzerine 135 milyon avro daha ekliyoruz" dedi.

Demirkaya Yatırım Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkaya Yatırım Yapı İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Ata Ahmet Demirkaya, Ahmet Demirkapu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Zeamet Sokak'ta kuruldu.

Türkiye'de yaşayanlar en çok gayrimenkul yatırımı yapmayı planlıyor!

Türkiye'nin en büyük izinli veritabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, finansal yatırımlar ile ilgili gerçekleştirdiği araştırmada ilgi çekici sonuçlara ulaştı. Sp nuçlara göre;Türkiye'de en çok gayrimenkul yatırım planlanıyor...

Arkas Holding, Türkiye ve İtalya'da yatırım yapacak!

Arkas Holding, Türkiye ve İtalya'da yatırım atağı başlattı. Şirket, 255 milyon dolar yatırımla Ambarlı Marport Limanı’nda kapasitesini yüzde 30 artıracak. Arkas Holding ayrıca, gemi filosuna yaklaşık 140 milyon dolar değerinde 4 gemi ekleyecek.

İkitürk Dış Ticaret Yatırım ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

İkitürk Dış Ticaret Yatırım ve Taahhüt Anonim Şirketi, Hakan Salihoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs' ta Göztepe, Nidakule İşmerkezi'nde kuruldu.

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı 9-10 Haziran'da!

Türkiye ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) 9-10 Haziran tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti Otel’de düzenlenecek. Toplantıya Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katılacak...

Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı!

Uzun süredir dev holdinglerin peşinde olduğu Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. Araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı.

Yeşil Yatırım Holding kar dağıtımı yapamayacak!

Yeşil Yatırım Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı a013 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapılamayacağını bildirdi. Yeşil Yatırım Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Mistral Yapı, otel projesi için Er Yatırım ile el sıkıştı!

Türkiye’nin turizm cenneti İzmir’de 216 metre yüksekliğindeki ofis ve otelden oluşan iki kulenin temelini bu ay atacak olan Mistral Yapı, otel projesi için Er Yatırım ile el sıkıştı.

çıtır usta yatırım Haberi

çıtır usta yatırım

2007 yılından bu yana franchising veren şirket, franchise verdiği şubeyi yatırımcılara anahtar teslim olarak devrediyor. Ayrıca hizmet kalitesini yükseltmek adına hem franchise alacak kişilere hem de şubelerde çalışacak personele sektörün dinamiklerini öğrenecek bir dizi eğitimi Çıtır Usta Eğitim Akademisi ile veriliyor.

Franchise yatırımlarının geri dönüşü maksimum 36 ay. Tam uygunlukla işletilen bir şubenin net karı cironun yüzde 20 ile yüzde 30’u oranında değişiyor.

Restoranlarda günlük ortalama 7 bin 500 kişi ağırlanıyor. Paket servis hizmeti veren şubeleri ortalama günlük paket sayısı ise ortalamada 500. Yatırımcının şubeyi herhangi bir nedenden geri iade etmek istemesi durumunda ise Marmara Bölgesi’ndeki franchise sahibine yatırımın yüzde 60’ı iade etme garantisi veriliyor. Çıtır Usta iş Geliştirme ve Mekan Müdürü Nur Dabakoğlu, hedeflerini şöyle anlatıyor: “Önceliğimiz İstanbul Anadolu Yakası’nda....