26 / 04 / 2024

Cityscape Globale katılan türk fimalar

Cityscape Globale katılan türk fimalar

Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirliklerinden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi.

Eski Bakan Akdağ: ‘Kentsel dönüşümde mevzuatlar daha katı olmalı’

Kocaeli’nde Afet Yönetimi ve Afet Zamanlarında Sağlık Hizmetleri Kongresi’ne katılan Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, “Mevcut mevzuat kentsel dönüşümle alakalı insanlara bazı haklar veriyor. Bu konudaki mevzuatın çok daha katı olması gerektiği kanaatindeyim” diye konuştu.

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek! İşte başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) gençlere meslek ve iş istihdamı sağlamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR'un bu kursuna katılan gençlere yaklaşık 45 bin TL verilecek. Peki, nasıl? İşte detaylar...

Ziraat Bankasından müşterilerine kampanya! Kampanyaya katılana 2000 TL hediye veriyor!

Ziraat Bankası, müşterilerine kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor! Kampanyaya katılan müşteriler, tam 2000 TL hediye kazanacaklar. Katılım için son tarih olarak 31 Mart olarak açıklandı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesine 8 firma katıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 15 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. İşte katılan istekliler...

Akbank’a katıl 30 GB internet hediye gelsin! Vodafone kullanıcılarına müjdeli haber

Milyonlarca müşterisi bulunan Akbank, yeni bir kampanyasını Akbank mobil uygulaması kullanan kişilere duyurdu. Akbank mobil uygulamasına katılan Vodafone kullanıcıları üç ayda toplamda 30 GB internet sahibi olabilecek. İşte detaylar…

Site toplantılarına vekalet ile katılanların söz hakkı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, eşinin adına site toplantılarına katılan bir bir malikin toplantıda alınan kararların iptali için dava açtığını ancak mahkemenin aktif husumet ehliyeti yokluğu nedeniyle davayı reddettiğini, bu konuda hangi haklara sahip olduğu soruldu.

Depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’u kaçak!

Betonarme Yapılar Semineri’ne katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç yaptığı açıklamada, depremlerle yıkılan binaların yüzde 99’unun kaçak ve mühendislik yardımı almamış olduğunu söyledi.

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

3. havalimanı eylemine katılan işçi: Kimse bizi kışkırtmadı!

Kötü çalışma koşullarının protesto edildiği 3. havalimanı inşaatında eyleme katılan bir işçi yaptığı açıklamada "Kimse bizi kışkırtmadı, herkes öyle doldu ki, dinamit gibi bekleyenler var" diye konuştu.

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyası "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla bugün tanıtıldı. İşte konutta indirim kampanyasına katılan firmalar...

Türk inşaat firmaları Körfez’den vazgeçmedi!

Dubai Cityscape Global 2017 Fuarı'na katılan Türk inşaat stantları, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla yoğun ilgi gördü. Şirketler şimdi gelen ön talebi satışa çevirmek için harekete geçti.

Yabancıya konut satışı sektöre can suyu oluyor!

Dubai’deki Cityscape Global’e katılan Bakan Özhaseki, yabancıya satışın ekonomiye tehdit değil can suyu olduğunu belirterek, “Birçok ülke gayrimenkul satmak için çırpınıyor. Adeta yarışıyorlar. Biz de bu konuda gayret içindeyiz” dedi

Cityscape Globale katılan türk fimalar Haberi

Cityscape Globale katılan türk fimalar


Dubai'de yapılan Cityscape Global emlak fuarına Türk inşaatçılar damgasını vurdu. Fuarın ev sahibi Birleşik Arap Emirliklerinden sonra 31 firmayla en fazla katılım Türk firmalardan geldi. 

Türk inşaatçılar Dubai de şov ORTADOĞU' nun en büyük gayrimenkul fuan olarak kabul edilen Cityscape Global de Türk firmaları şov yapa 21-23 Eyhil tarihleri arasında Dubai World Trade C'enrer 'da gerçekleşen fuara 31 Türk firması katıldı. İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelindeki konut ve ofis projelerim Tannan firmalar. Körfeziı yatırımcıların beğenişim topladı. 

Fuar boyunca alım t3İeplennı değerlendiren ve iş birlikleri için Ortadoğulu yannmcıIarla görüşen firmalar fuar soması sanş için harekete geçti. Türk inşaat patronları, önümüzdeki günlerde Ortadoğulu yannmcıları kendi ülkelerinde ağırlayarak projelen yerinde görmelerini sağlayacak. 

Fuara ev sahibi Birleşik Arap Emirlikleri "nden soma en fazla kanlımı Türk...