19 / 04 / 2024

CNR Emlak 2013 Fuarı konut satışı

CNR Emlak 2013 Fuarı konut satışı

CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Fuarda sergilenen konut projelerinin tamamına yakını alıcı bulurken Araplar'a, Sapanca, Bursa ve Yalova bölgelerinden cok sayıda villa projeleri satıldı.

CNR Emlak Fuarı 2-5 Mayıs'ta!

CNR Emlak 6. Gayrimenkul Yatırımları Projeleri ve Finansmanı Fuarı 2-5 Mayıs 2019'da CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek...

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

CNR Emlak Fuarı 13 Aralık'ta başlıyor!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuarı CNR Emlak  6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri Ve Finansmanı Fuarı, 13-16 Aralık 2018 tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak. 

Sapanca Lale Saray CNR Emlak 2017'de görücüye çıktı!

Sakarya Sapanca'da hayata geçirilen Lale Saray projesi CNR Emlak 2017'de tanıtıldı. Projede fiyatlar 70 bin dolardan başlıyor.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

Florida’da 90 bin dolara ev imkanı CNR Emlak Fuarı'nda!

Bu yıl 5’incisi düzenlenen CNR Emlak Fuarı 26 Kasım Pazar gününe kadar devam edecek. CNR Emlak Fuar’ında 90 bin USD’ye kira garantili ev bulunabiliyor...

Palm City Modern CNR Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Antalya'da Palm City markasıyla konut üreten Gençer Grup, İstanbul'da dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na 3 projesiyle katıldı..

BALTOK Konutları'nda CNR Emlak Fuarı'na özel kampanya!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş.'nin (BALTOK) tarafından hayata geçirilen BALTOK Konutları, dün kapılarını açan CNR Emlak Fuarı'na katıldı..

5. CNR Emlak Fuarı'na kentsel dönüşüm damga vurdu!

5. CNR Emlak Fuarı dün kapılarını açtı. TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteklediği fuara bu yıl kentsel dönüşüm damga vurdu...

Marmara Konakları 2. Etap CNR Emlak 2017’de görücüye çıktı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmara Yapı, Marmara Konakları'nın ikini etabını CNR Emlak 2017'de görücüye çıkardı.

Kuran İnşaat iki projesiyle CNR Emlak 2017’de!

Asrın Konutları ve Asrın Konakları projelerindeki son konutların satışlarına devam eden Kuran İnşaat CNR Emlak 2017’ye katıldı. 

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı!

Türkiye’nin tek uluslararası emlak fuarı CNR Emlak Fuarı ve CNR Emlak Zirvesi kapılarını açtı.

CNR Emlak 2013 Fuarı konut satışı Haberi

CNR Emlak 2013 Fuarı konut satışı


CNR Emlak 2013 Fuarı, yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından ilgiyle karşılandı. CNR EXPO Yeşilköy'de 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, Suudi Arabistan basta olmak üzere cok sayıda Orta Doğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcıları ağırladı. Fuarı 4.513'ü yurt dışından olmak üzere toplamda 19.325 profesyonel ziyaret etti. 


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut CYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilen fuara, Suudi Arabistanlı yatırımcılar, ceplerine 500 milyon dolar koyarak geldiler. Aralarında Bin Ladin, Al Amuodi gibi sektörün öncü gruplarının da yer aldığı firmalar önümüzdeki yıl bu paranın 3 katı ile fuara alım için geleceklerini söylediler. Emlak 2013 Fuarı'na gelen Arap yatırımcılar yatırım için daire, oturum için ise villalara ilgi gösterdiler. Fuarda, Araplara, Sapanca, Bursa ve Yalova...