29 / 03 / 2024

CNR Holding CEOsu Cem Şenel

CNR Holding CEOsu Cem Şenel

CNR Holding'in organize ettiği fuarların, Türkiye'nin ihracat hedefine katkıda bulunduğunu belirten CNR Holding CEO 'su Cem Şenel, 2014 yılında yeni fuarlarla yeni pazarlara açıldıklarını söyledi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Ataşelerden CNR Emlak Fuarı'na tam destek!

CNR Holding, geçtiğimiz günlerde, Pera Palas Oteli'nde Türkiye'deki ticari ataşeleri ağırladı. 

CNR İMOB açılış için gün sayıyor! 

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık ve MOSFED tarafından düzenlenen CNR İMOB açılış için gün sayıyor.

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

CNR Emlak Fuarı 2017 açıldı!

CNR Holding kuruluşlarından İstanbul Fuarcılık tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle CNR Expo Yeşilköy’de düzenlenen CNR Emlak Fuarı 2017 kapılarını açtı.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak!

CNR Holding ev sahipliğinde bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan dev zirve,  “2.CNR Emlak Zirvesi” için geri sayım başladı. 2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak. 

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

Ceyda Erem'den 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup!

CNR Holding’in Başkanı Ceyda Erem, FETÖ’nün darbe girişimi sonrasında 166 ülkeden 30 bin profesyonele mektup yolladı. Erem, “Kara propagandayı gidermek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi

Avrasya Asansör Fuarı 20-23 Nisan'da!

Dünya Asansör Sektörü 20 - 23 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de buluşuyor. Avrasya Asansör Fuarı; CNR Holding kuruluşlarından ITF-İstanbul Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla CNR EXPO ,İstanbul’da 2.kez düzenleniyor.

AB Grup Holding Emlak 2015'e 3 projeyle gidiyor!

Türk gayrimenkul sektörünün “uluslararası vitrini” olma hedefiyle, CNR Holding tarafından düzenlenen Emlak 2015 Fuarı'na AB Grup Holding 3 projesi ile katılacak.

AB Grup Holding, Emlak 2015 Fuarı'nda 3 projesiyle yer alacak!

Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek.

CNR Holding CEOsu Cem Şenel Haberi

CNR Holding CEOsu Cem Şenel

Geçen yıl MIPIM'da ve Frankfurt'ta düzenlenen Heimtex'te stant açtıklarını aktaran Şenel, bu iki organizasyonla CNR fuarlarını yurtdışında tanıtmak ve yabancı katılımcıları Türkiye'ye çekmek için birebir iletişim kurma şansı yakaladıklarım kaydetti. 2014 yılında 27'si CNR, 12'si diğer fuar şirketleri ile birlikte toplamda 39 fuar organizasyonuna ev sahipliği yaptıklarını vurgulayan Şenel, 2014'te 2013 yılma göre gerek metrekare olarak gerekse ciroda yüzde 70'in üzerinde büyüdüklerini açıkladı. 


CNR'ın geçtiğimiz yılın son çeyreğinde, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu (ICVB) üyeliğinin resmileştiğini bildiren Cem Şenel, "İstanbul'un kongre, konferans, fuar ve sergileme olanaklarım yurt içinde ve dışında tanıtıp, pazarlamasına yardımcı olan ICVB ile kongre ve konferans turizmini özendirmeye yönelik çalışmalar yaptık" diye konuştu. 


Kasım ajanda MÜSIAD Fuarı'm, aralık ayında ise Health Expo'yu düzenlediklerini aktaran Şenel, "2014 yılında tarım,...