26 / 04 / 2024

Coldwell Banker toplantısı

Coldwell Banker toplantısı

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Coldwell Banker, Era Türkiye-Kıbrıs’ı satın aldı!

Kurumsal emlak danışmanlığı sektöründe yeni bir el değiştirme yaşandı. Coldwell Banker firması, Era Türkiye-Kıbrıs’ı 10 milyon lira bedelle satın aldı.

Coldwell Banker’dan Global Luxury eğitimi!

Coldwell Banker Profesyonelleri için özel olarak düzenlenen Global Luxury Lüks Konut Eğitiminin ilki 24- 25 Mayıs tarihleri arasında Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısında yapıldı. 

Coldwell Banker Türkiye’de 200 yeni ofis açacak!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ''Hedefimiz daha önce de açıkladığımız gibi 2020’de 300’den fazla ofis, 5.000’den fazla danışman sayısı ve 5 Milyar Dolar’dan fazla satış hacmine ulaşmak” dedi.

Coldwell Banker Türkiye dünya birincisi oldu!

Coldwell Banker’ın Türkiye ve Kıbrıs'taki franchiselarından 550 gayrimenkul danışmanının biraraya geldiği "Gayrimenkul danışmanlığının zirvesi" Genblue Türkiye 2017 Bodrum'da başladı.

Coldwell Banker rotasını Güney Kıbrıs’a çevirdi!

Kıbrıs emlak sektöründe hızlı bir başlangıç yapan Coldwell Banker'ın yeni rotası Güney Kıbrıs Coldwell Banker Türkiye ve Kıbrıs Başkanı Gökhan Taş, Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinde Atıl Ayaz'ın konuğu oldu. İşte röportajdan öne çıkan detaylar..

Coldwell Banker'ın dünyada en fazla büyüyen ülkesi Türkiye!

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla büyüyen ülke merkezi oldu.

LMG Global, Coldwell Banker ile işbirliği yaptı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Coldwell Banker Türkiye 2016'da 150 ofis sayısına ulaşacak!

TÜRKİYE ofisi 2 yıl önce Gökhan Taş tarafından açılan Coldwell Banker, 19 şehirde 85 ofise ulaştı. Coldwell Banker Türkiye, 2016 yılında 150 ofisle, 2017 yılında 250 ofis ve 2 bin 500 gayrimenkul danışmanına ulaşmayı planlıyor.

Coldwell Banker 2017 sonunda 250 ofise ulaşmayı hedefliyor!

Yaklaşık iki yıl önce Türkiye pazarına giren Amerikalı gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, kısa sürede 83 şubeye ve 804 gayrimenkul danışmanına ulaştı. Şirket 2017 sonu hedefi ise 250 ofise ve 3 bin danışmana ulaşmak.

Coldwell Banker Orion 2'yi Beylikdüzü'nde açtı!

Gayrimenkulde dünyanın bir numaralı markası Coldwell Banker, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Beylikdüzü'ndeki yeni ofisi "Orion 2"nin hizmete girmesiyle birlikte Coldwell Banker'ın toplam ofis sayısı 73'e yükseldi.

Coldwell Banker Commercial, Spine Tower'ı tanıttı!

Coldwell Banker Commercial Türkiye, geçtiğimiz aylarda portföyüne kattığı İstanbul’un en güvenli ve modern binası Spine Tower’ın sektöre tanıtım toplantılarına başladı.

Coldwell Banker Maximum, Kıbrıs'ta faaliyete başladı!

Avrupa'daki varlığını Türkiye ofisi ile genişleten Coldwell Banker 'ın Kıbrıs'taki ilk ofisi Coldwell Banker Maximum, 15 gayrimenkul danışmanı ile Girne 'de faaliyete başladı.

Coldwell Banker toplantısı Haberi

Coldwell Banker toplantısı

Antalya’da gerçekleştirilen ‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı. 2015 yılında ofis sayısını 55’ten 96’ya çıkardıklarını vurgulayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, ‘’Hedefimiz 2016’da 200 ofis ve 2000 gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Amacımız ise Coldwell Banker'ı dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 1 numara yapmak" diye konuştu.  Coldwell Banker Global Ülkelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı David Riker ise  ‘’Coldwell Banker’ın Türkiye'de de lider olacağına 


inanıyoruz’’ dedi. Global gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın  Uluslar arası Broker Kampı,  seminerler, workshoplar ve birbirinden renkli etkinliklerin ardından sona erdi. Zirvede 2016 hedeflerini açıklayan Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş,...