17 / 04 / 2024

çölün ortasında otel

çölün ortasında otel

ABD’nin Utah eyaletindeki Point Kanyonu’nda sarp kayalıkların etrafına inşa edilen resort otel, çölün ortasında havuz keyfi dahil ultra lüks konfor sunuyor...

Altın yıl ortasında bu kadar olacak! Duyan cüzdanını alıp kuyumcuya ışınlanacak! Şimdi umursamayan sonra pişman olur!

Altın yıl ortasında bu rakamı görecek. Bu haberi duyan cüzdanını çantasını alan kuyumcuya ışınlanacak. Ekonomisti dinlemeyen sonra çok ama çok pişman olacak. İşte altının yıl ortasında göreceği o rakam...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Galataport ve AKM için tarih verdi!

AKM ve Galataport'un açılışları için tarih veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yıl sonunda açmayı planladığımız AKM'yi salgın sebebiyle inşallah önümüzdeki yılın ortasında hizmete sunacağız. Nisan ayından itibaren ise Galataport'un faaliyete geçmesini bekliyoruz'' dedi.

Jeffrey Berns, kripto paranın geçeceği şehir devleti kuracak!

Kripto para milyoneri ABD’li iş insanı Jeffrey Berns Nevada'da çölün ortasında kripto paranın geçerli olacağı bir şehir devleti kurmak için hazırlıklara başladı. Şehrin vatandaşları tüm işlerini dijital izleriyle gerçekleştirebilecek.

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Kredi faiz oranlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Peki Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini 0.64'e çekmesi ile konuta olan talep arttı. Peki 0.64 faizli konut kredisinde ödeme planları nasıl? Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

Çin, Taklamakan Çölü’nün ortasına otoyol yapacak!

Çin, dünyanın en büyük çölleri arasında bulunan Taklamakan Çölü'nün ortasına 1.2 milyon kumu taşıyarak otoyol yapacak.

Ekim ortasında konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Bankaların kredisi faiz oranlarındaki düşüş ivmesi kurdaki hareketlilik ve politik riskler karşısında yavaşladı. Ekim ayının ortasında konut kredisi faiz oranlarındaki son durum nedir?

Çin'de mezar inşaatın ortasında kaldı!

Çin'in Shanxi Eyaleti ’ne bağlı Taiyuan ’da, 10 metre yüksekliğinde ve 10 metrekare büyüklüğündeki bir mezar, yıkılamadığı için yapılan inşaatın ortasında kaldı. 

TOKİ yeni yılın başında 3 bin 836 aileyi ev sahibi yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni yılın başında 3 bin 836 aileyi daire sahibi yaptı. Daire sahipleri Karaman, Erzincan, Çorum, İzmir, Bitlis ve Konya’da yapılan kurayla belli oldu.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi yıl ortasında açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan yaptığı açıklamada Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin Mart - Nisan aylarında yoğun bir çalışmayla test aşamasına getireceklerini ve yıl ortasında da açılacağını söyledi.

Kiler Referans Güneşli ev fiyatları!

Kiler Referans Güneşli ev fiyatları 335 bin TL'den başlayarak değişiyor. Referans Güneşli'de daireler bu yılın ortasında teslim ediliyor...

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Bolu Seben Gölü'nün ortasında kalan cami ibadete açılacak!

Bolu'da 12 yıl önce çalışmalar nedeniyle Seben Gölü'nün ortasında kalan cami için yol yapıldı ve yeniden ibadete açılması için çalışma başlatıldı.

çölün ortasında otel Haberi

çölün ortasında otel


ABD’de Utah eyaletinde çölün ortasında sarp kayaların etrafına inşa edilmiş otel muadillerinden çok farklı... Lüks otelin gecelik fiyatı bin ila 7 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca buraya ulaşmanın en kolay yolu özel jetle seyahat etmek...


Utah’taki Point Kanyonu’na kurulmuş olan lüks resort otel Amangiri, 600 dönüm arazi üzerine kurulmuş ve kapılarını 2009 yılında açmış. Minimalist stiliyle ilk bakışta mutevazı bir etki yaratan ultra lüks resort, oteller zinciri bulunan Aman ailesi tarafından yapılmış. Kanyonun ortasında “içinden kaya geçen” yüzme havuzuyla, spa salonlu villalardan oluşan resort, tenha konumu ve birinci sınıf konaklama imkânıyla dünyanın en zenginlerini ve ünlülerini çekiyor.


Çölün ortasında sıkılacağını düşünen konuklar da düşünülmüş ve doğa yürüyüşleri, at binme, balon seyahati gibi aktiviteler planlanmış.


Hollywood’un ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’i...