20 / 04 / 2024

Çölün ortasına otel kuruldu!

Çölün ortasına otel kuruldu!

ABD’nin Utah eyaletindeki Point Kanyonu’nda sarp kayalıkların etrafına inşa edilen resort otel, çölün ortasında havuz keyfi dahil ultra lüks konfor sunuyor...




ABD’de Utah eyaletinde çölün ortasında sarp kayaların etrafına inşa edilmiş otel muadillerinden çok farklı... Lüks otelin gecelik fiyatı bin ila 7 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca buraya ulaşmanın en kolay yolu özel jetle seyahat etmek...


Utah’taki Point Kanyonu’na kurulmuş olan lüks resort otel Amangiri, 600 dönüm arazi üzerine kurulmuş ve kapılarını 2009 yılında açmış. Minimalist stiliyle ilk bakışta mutevazı bir etki yaratan ultra lüks resort, oteller zinciri bulunan Aman ailesi tarafından yapılmış. Kanyonun ortasında “içinden kaya geçen” yüzme havuzuyla, spa salonlu villalardan oluşan resort, tenha konumu ve birinci sınıf konaklama imkânıyla dünyanın en zenginlerini ve ünlülerini çekiyor.


Çölün ortasında sıkılacağını düşünen konuklar da düşünülmüş ve doğa yürüyüşleri, at binme, balon seyahati gibi aktiviteler planlanmış.


Hollywood’un ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’i de ikna etmiş olmalı ki, 2011 yılında ünlü ikilinin tatillerini burada geçirdiği söyleniyor.


Geri Dön