29 / 03 / 2024

abd çöl ortasında otel

abd çöl ortasında otel

ABD’nin Utah eyaletindeki Point Kanyonu’nda sarp kayalıkların etrafına inşa edilen resort otel, çölün ortasında havuz keyfi dahil ultra lüks konfor sunuyor...

Amerika'da konut fiyatları eylül ayında artışını sürdürdü

ABD'de S&P Case-Shiller Ulusal Konut Fiyat Endeksi, eylül ayında geçen yılın aynı ayına oranla yüzde 3,9 yükseldiğini açıkladı. Yayımlanan ulusal konut fiyat endeksi verileri ve rakamlar ile haberin ayrıntıları...

Altın yıl ortasında bu kadar olacak! Duyan cüzdanını alıp kuyumcuya ışınlanacak! Şimdi umursamayan sonra pişman olur!

Altın yıl ortasında bu rakamı görecek. Bu haberi duyan cüzdanını çantasını alan kuyumcuya ışınlanacak. Ekonomisti dinlemeyen sonra çok ama çok pişman olacak. İşte altının yıl ortasında göreceği o rakam...

Osmangazi Köprüsü'nde 40 bin araçlık geçiş garantisi yıl ortasında tutturulacak! 

Nurol Holding CFO'su Kerim Kemahlı, Osmangazi Köprüsü’nden günde geçmesi garanti edilen 40 binlik aracı senenin ortasında tutturacaklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!

Ziraat Bankası, pek çok üniversite öğrencisinin yaşadığı bütçe problemine çözüm getirmek için faydalı bir uygulama başlattı. Ay ortasında parasız kalma derdine son verecek uygulama, burslu okuyan öğrencileri çok sevindirecek.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Abdül Batur'dan Konak kentsel dönüşüm açıklaması!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2022 senesinin ilk meclis toplantısında Konak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirtti.

ABD'de Eylül ayında bekleyen konut satışları yüzde 2,3 azaldı!

ABD'de bekleyen konut satışları Eylül ayında aylık olarak 2,3 azalarak beklenenin aksine düşüş yaşadı. 

Abdül Batur’dan kentsel dönüşüm çağrısı!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İzmir Ticaret Odası (İZTO)’nun ekim ayı olağan meclis toplantısında kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

ABD'de inşaat harcamaları Eylül ayında beklentiyi karşılayamadı!

ABD'de inşaat harcamaları, Eylül ayında aylık yüzde 0,3 artarak piyasa beklentilerinin altında kaldı. 

Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Kredi faiz oranlarıyla ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Peki Eylül ayı ortasında konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

Kamu bankalarının konut kredisi faizlerini 0.64'e çekmesi ile konuta olan talep arttı. Peki 0.64 faizli konut kredisinde ödeme planları nasıl? Haziran ortasında konut kredisi faizleri ne oldu?

2020 Nisan ortasında konut kredisi faizlerinde son durum!

Coronavirus salgını kredi faiz oranlarını nasıl etkiledi? 2020 Nisan ortasında konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu?

Konut kredisi mevduatı mart ortasında 194 milyar oldu!

Merkez Bankası verilerine göre bankacılık sektörünün toplam mevduatı mart ortasında 49,8 milyar lira artarak 2 trilyon 784,6 milyar liraya yükseldi. Aynı dönemde konut kredisi mevduatı se 194 milyar lira oldu.

abd çöl ortasında otel Haberi

abd çöl ortasında otel


ABD’de Utah eyaletinde çölün ortasında sarp kayaların etrafına inşa edilmiş otel muadillerinden çok farklı... Lüks otelin gecelik fiyatı bin ila 7 bin dolar arasında değişiyor. Ayrıca buraya ulaşmanın en kolay yolu özel jetle seyahat etmek...


Utah’taki Point Kanyonu’na kurulmuş olan lüks resort otel Amangiri, 600 dönüm arazi üzerine kurulmuş ve kapılarını 2009 yılında açmış. Minimalist stiliyle ilk bakışta mutevazı bir etki yaratan ultra lüks resort, oteller zinciri bulunan Aman ailesi tarafından yapılmış. Kanyonun ortasında “içinden kaya geçen” yüzme havuzuyla, spa salonlu villalardan oluşan resort, tenha konumu ve birinci sınıf konaklama imkânıyla dünyanın en zenginlerini ve ünlülerini çekiyor.


Çölün ortasında sıkılacağını düşünen konuklar da düşünülmüş ve doğa yürüyüşleri, at binme, balon seyahati gibi aktiviteler planlanmış.


Hollywood’un ünlü çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt’i...