19 / 04 / 2024

comodo Melih Abdulhayoğlu

comodo Melih Abdulhayoğlu

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melih Reisoğlu Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Melih Reisoğlu tarafından kuruldu.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüvex Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Tüten,İbrahim Alagöz ve Mehmet Melih Haliloğlu ortaklığıyla kuruldu.

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu Beyaz Saray yaptırıyor!

Milyarder Türk Melih Abdülhayoğlu'nun serveti 1.8 milyar dolara ulaştı. Milyarder Türk, New Jersey’de Beyaz Saray’ı andıran bir konak yaptırmak için çalışmalara başladı...

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Melih Mahmutoğlu da Fikirtepe mağduru oldu!

Fikirtepe'deki Brooklyn Life projesinden 2 daire satın alan  Fenerbahçe Basketbol takımında forma giyen milli basketbolcu Melih Mahmutoğlu mağdur oldu...

Melih Tavukçuoğlu: İstanbul'da yabancıya konut satışı yüzde 147 arttı!

AYİDER (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı Melih Tavukçuoğlu konut sektöründe yaz aylarındaki hareketliliği değerlendirerek İstanbul’da geçen yılın aynı dönemine göre yabancıya konut satışında yüzde 60’lik bir artış olduğunu açıkladı. 

Ahmet Davutoğlu, Ankara'da devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı!

Başkan Gökçek'ten brifing alan Başbakan, "Stada bir an önce başlayın" dedi. Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve AK Parti Ankara milletvekilleri ile bir araya geldi.

Mevlüt Çavuşoğlu Ankapark'taki çalışmalarla ilgili bilgi aldı!

İstanbul’da devam eden EMITT Turizm Fuarı’nda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Ankara standını ziyaret etti.

AYİDER'in yeni başkanı Melih Tavukçuoğlu oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği'ne yeni başkan seçildi. Yeni dönemde AYİDER ismiyle yoluna devam edecek olan derneğin yönetim kurulu başkanlık görevini Melih Tavukçuoğlu üstlenecek.

Cadde Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Global Gayrimenkul Limited Şirketi, Melih Demircioğlu ve Tuncer Tavlaşoğlu ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tamiş Apartmanı'nda kuruldu.

Burhaniye Melih Bapuçcuoğlu Bulvarına yeni düzenleme!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Batı girişinde yer alan Melih Pabuçcuoğlu Bulvarı’na yeni düzenleme yapılıyor. Kuvayı Milliye Anıtından Karınca Deresi’ne olan bölümü kapsayan Bulvarda asfalt yenilemesi yapılıyor.

TOKİ Kastamonu Küre Konutları'nda kura çekimi yapıldı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Küre Belediyesi işbirliği ile yapımı gerçekleştirilen Kastamonu-Küre Konut Projesi'nin konut belirleme kurası Küre Noteri Huda Abdulhayoğlu huzurunda gerçekleşti.

comodo Melih Abdulhayoğlu Haberi

comodo Melih Abdulhayoğlu

Dünyanın önde gelen siber güvenlik şirketlerinden Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Bu satın almanın en büyük amacı ise eZLO'nun farklı alanlarda faaliyet gösteren OEM ve B2B şirketlere sunacağı düşük maliyetli ve kolay uyarlanabilir çözümlerinin hazırlık sürecini hızlandırmak. Ekonomist'te yer alan habere göre; şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor. Melih Abdulhayoğlu, bu satın almayla birlikte akıllı ev sistemleri teknolojisinde hem Türkiye'de hem de globalde önemli bir yatırım ve geliştirme sürecine gireceklerini söyledi. Halen eZLO ve MIOS markasıyla başta ABD olmak üzere global arenada satışa sundukları ürünlerin çok kısa zamanda Türkiye'de de satışa sunulacağını belirten Abdulhayoğlu, "Planlarımıza göre gelecek yılın ikinci çeyreğinden itibaren Türk...