19 / 04 / 2024

çorlu Orion AVM

çorlu Orion AVM

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

MediaMarkt Tekirdağ'da ikinci mağazasını Tekira AVM'de açıyor!

Yatırımlarına devam eden MediaMarkt, Çorlu'dan sonra Tekirdağ'daki ikinci mağazasını yarın Tekira AVM'de hizmete açıyor.

Çorlu Orion AVM'ye otel ve kapasite artışı yatırımı!

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

Baydöner, Çorlu Trend AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Çorlu'daki 2. şubesini açtığını duyurdu. Baydöner Çorlu Trend AVM şubesinin, 120 kişi kapasitesi ve açık mutfağı bulunuyor.

Trend Arena AVM nerede?

Çorlu'da inşa edilen Trend Arena AVM yarın açılıyor. Danış Grup imzası taşıyan Trend Arena'da birbirinden ünlü mağazalar yer alıyor. Peki Trend Arena AVM nerede?

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Çorlu Trend Arena AVM Nisan'da açılacak!

Çorlu'da toplam 6918 m2 arsa üzerinde inşaatı devam eden Trend Arena AVM 2016 Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çorlu'nun ikinci büyük alışveriş merkezi olan Trend Arena AVM'de birbirinden ünlü markalar yer alacak.

Orion Finans ve Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orion Finans ve Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Serdar Taşkınsoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ekim'de Kağıthane, Sapphire AVM'de kuruldu.

Çorlu Tarım Fuarı kapılarını açıyor!

Orion Alışveriş Merkezi'nde 136 firma, 287 marka ile Trakya Bölgesi'nde düzenlenen fuarlar içerisinde rekor katılım ve yeni ilave edilen alanla 21 bin 500 metrekarelik stant alanına ulaşan Çorlu Tarım Fuarı kapılarını açıyor.

Kılıçoğlu Group, Bulgaristan'a AVM, Sırbistan'a ise konut inşa ediyor!

İstanbul ve Çorlu'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Kılıçoğlu Group, Bulgaristan'a AVM, konut ve fabrika, Sırbistan'a ise konut inşa ediyor. Şirketin hedefinde ise Sofya, Varna ve Filibe'ye de yatırım yapmak var...

Orion AVM'de engelliler için sinema salonu hizmete açılıyor!

Trakya’nın en büyük, en lüks ve Türkiye’nin ilk engelsiz sinema solonu hizmete açılıyor

Orion Alışveriş Merkezi'nde yangın çıktı!

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki Orion alışveriş merkezinin çatısında henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın büyük paniğe neden oldu

Orion AVM'de Dünya Saati için ışıklar bir saat kapanıyor!

Orion Alışveriş Merkezi, iklim değişikliğine dikkat çekmek amacıyla WWF tarafından düzenlenen “Dünya Saati” kampanyasına destek veriyor. Dünya çapında uygulanacak kampanya için Orion, 31 Mart Cumartesi akşamı saat 20:30'da ışıklarını 1 saat süresince kapa

Orion AVM'den çekilişle ev kazananlar belli oldu!

Orion alt katında 14 şžubat Pazartesi günü saat 16.00 'da yapılan çekiliş ile Armada City'den daire, Citroen C3 ve Citroen DS3 kazanan talihliler belli oldu...

çorlu Orion AVM Haberi

çorlu Orion AVM

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olan Orion Alışveriş Merkezi'nde kapasite artırımı çalışmaları başladı. Mono Mimarlık İnşaat tarafından 1999 yılında inşa edilen Orion AVM'nin kapasitesi 2 katına çıkarılacak. Proje kapsamında 110 odalı bir şehir oteli ve şehir müzesi de yer alıyor. 45 milyon dolara mal olması planlanan proje 2019 yılında tamamlanacak. 


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yer alan Orion AVM,45 milyon dolarlık yatırımla üç katı kapasiteyle himet verecek. AVM'nin 26 bin 500 metrekarelik kapasitesi, 85 bin 500 metrekareye çıkacak. Kapasite artırım projesi kapsamında 6 bin 300 metrekarelik alanda, 6 kattan oluşacak 110 odalı şehir oteli de inşa edilecek. 


Trakya'nın değişen yüzüne üst düzey çözüm

Trakya ekonomisine doping etkisi yapan Orion AVM'ye yapılacak ek yatırımla bölge ekonomisini zirveye taşıyacağına inandıklarını belirten  Hulusi Zeren, "Özellikle sanayi yatırım çalışmalarıyla...