25 / 04 / 2024

Cornelia belek kongre merkezi

Cornelia belek kongre merkezi

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2020’de 100 bin kişiyi ağırlayacak!

Belek’te Cornelia Oteller grubu tarafından yapılan Nest Kongre ve Fuar Merkezi 2019 Ekim ayında açıldı. Nest Kongre ve Fuar Merkezi 30 oteli doldurabilecek toplantı kapasitesiyle bölgedeki otellerin de doluluğuna olumlu etki yaratacak.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

G20 Zirvesi Belek'in tanıtımına katkı sağlayacak!

Dünya kongre turizmindeki payını arttıran Antalya’nın Belek bölgesi, G20 Liderler Zirvesi’ne hazırlanıyor. Belek’in yılda 5 milyon turist çektiğini açıklayan turizm sektörü temsilcileri, “Zirve Belek’in tanıtımına büyük katkı yapacak.

Cornelia Otelleri yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı!

Antalya Belek bölgesinde konumlanan Cornelia Otelleri, 2013 yılını bölge ortalamasının yüzde 16 üzerinde kapatarak yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı Turist sayısı artarken doluluk oranı düştü

Konya Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı. Spor ve Kongre Sarayı, çevre düzenlemesi, kamulaştırmalarla birlikte yaklaşık 80 milyon liraya mal oldu.”

Konya Spor ve Kongre Sarayı açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen 10 bin kişilik Spor ve Kongre Sarayı inşaatında sona yaklaşıldı. Spor ve Kongre Sarayı’nı Şeb-i Arus törenlerine kadar tamamlanıp Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılması bekleniyor...

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası Belek'teki otelleri doldurdu!

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için Belek ’e gelen, aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi golf oyuncularını izlemek isteyenler bölgedeki otelleri doldurdu.

Efes Kongre Merkezi'nin açılışı yapıldı!

Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da katılımıyla açılışı yapıldı..

Ahmet Vefik Alp: Kuşadası Kongre Merkezi hayırlı olsun!

Yüksek Mühendis Mimar Kentbilimci Ahmet Vefik Alp, kendi projesi yapılmamış olsa da bir Kuşadalı olarak Kuşadası Kongre Merkezi' nin açılışının Kuşadası ve çevresine hayırlı olmasını diliyorum dedi...

Efes Kongre Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi!

Başbakan Erdoğan, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yapımı tamamlanan Efes Kongre Merkezi' nin açılışında yaptığı konuşmada, Kongre Merkezi' nin ülke ve millete hayırlı olmasını temenni etti...

Efes Kongre Merkezi yarın açılıyor!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Günay yarın açılacak Efes Kongre Merkezi için "Eser nitelikleriyle sadece İzmir ve Aydın için değil, bütün Ege Bölgesi ve hatta bütün Doğu Akdeniz için çok önemli bir yeni ...

Efes Kongre Merkezi- Kuşadası 30 Ekim'de açılıyor!

Doğu Akdeniz'in en büyük Kongre Merkezi kapasitesi ile Avrupa'da ilk 10'da Türkiye'de bir ilk. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşvikleriyle, 30 Ekim 2013 tarihinde gerçekleştirilecek açılış töreni ile hizmete giriyor. ..

Cornelia belek kongre merkezi Haberi

Cornelia belek kongre merkezi

CORNELIA OTELLERİ GRUBU, ilk otelini 2002’de Antalya Belek’de Cornelia De Luxe Resort markasıyla, ikinci otelini ise 2008 yılında yine Belek’de Cornelia Diamond Golf Resort Spa markasıyla hizmete açmıştı. Yeni yatırımlar arasında yer alan Kıbrıs ve Bodrum’da otel açma projesini bir süreliğine ertelemiş olsa da grup, yeni projelerle gündemde.

Corneiia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya ile  CorneliaDiamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort Otel ile ilgili gelişmeleri değerlendirmek üzere bir aradayız.

En son 2017 yılında turizm sektörünün geldiği noktayı ve yapılması gerekenleri anlatmıştı ve ümitli olmayı elden bırakmamak gerek demişti. 2018’in ilk yedi ayım değerlendiren Alkaya, “Antalya, Türkiye’nin turizminin çeşitlilik bölgesi. Dünyanın farklı ülkelerinden, farklı turist profillerini ağırlama kapasitesine sahip.

Fortune Turkey'den Şule Laleli'nin haberine göre; Düşük harcama...