23 / 04 / 2024

çorum aile eğitim merkezi

çorum aile eğitim merkezi

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

Bakanlık ülke genelinde binlerce personel arıyor! Eğitim şartı aranmıyor! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülke genelinde binlerce personeli işe alıyor. Üstelik KPSS şartı yok, eğitim şartı yok. İşte detaylar!

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

‘Eğitim destek ödeneği yattı mı?’ sorusunun yanıtı okulların açılması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri olmakta. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verilen bu destek hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Bakanlıktan son dakika eğitim desteği! 223,7 milyon lira kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 223,7 milyon TL kaynak aktardıklarını söyledi.

Çorum'da restore edilen tarihi karakol binası aile eğitim merkezi oldu!

Çorum'da 1890 yılında karakol binası olarak inşa edilen bina gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarıyla aile eğitim merkezi oldu...

Pendik Dumlupınar Aile Çocuk Eğitim Merkezi Ekim'de açılıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Pendik Belediyesi, ilçeye yeni bir aile çocuk eğitim merkezi kazandırıyor.

Pendik Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi, 4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisinidaha ekledi. Pendik'teki 6. AÇEM Esenler’de hizmete açıldı.

Ankara Güzelkent'e Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi geliyor!

ETİMESGUT Belediye Başkanı Enver Demirel, yapımına başladıkları Güzelkent Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi'nde emekli konağı ve spor merkezi ile eğitim ve sağlık alanlarının yer alacağını söyledi.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi açıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’de yapımını tamamladığı Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’ni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Ereğlili kadınlara armağan etti. Ereğli ASEM 21 branşta, 34 kursta hizmet veriyor.

Ereğli Aile Sanat ve Eğitim Merkezi yarın açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Dünya Kadınlar Günü’nü her yıl çeşitli eserler açarak kutladıklarını belirterek, Ereğli halkını Aile Sanat ve Eğitim Merkezi’nin açılışına davet etti.

Antalya'nın 4’üncü Aile Eğitim Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4’üncü Aile Eğitim Merkezi Fatih Mahallesi’nde açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aile Eğitim Merkezlerinin kadınların toplumda sorumluluk almaları açısından son derece önemli olduğunu söyledi...

Antalya Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi dördüncü aile sağlık merkezini Fatih Mahallesi'nde açıyor. Fatih Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi 7 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek....

Çorum'a Engelli Eğitim Merkezi yapıldı!

Binden fazla engelli vatandaşın eğitim gördüğü Çorum'da Belediye tarafından yapımı tamamlanan Engelli Eğitim Merkezi' nin tanıtımı yapıldı. Başkanı Muzaffer Külcü merkezi gezerek gazetecilere değerlendirmelerde bulundu...

Kepez Fatih Mahallesi'nde aile eğitim ve sosyal hizmet merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, dördüncü aile eğitim ve sosyal hizmet merkezini Fatih Mahallesi’ nde açtı. Merkezde sosyal hizmet uygulamaları ile çeşitli eğitim ve kurs programları gerçekleştiriliyor...

çorum aile eğitim merkezi Haberi

çorum aile eğitim merkezi

Çorum'da 1890'da karakol binası olarak yaptırılan tarihi bina, belediye tarafından restore edilerek aile eğitim merkezi oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, iki katlı olan, 300 metrekare kapalı alanı olan bina, Çorum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla 1 milyon 600 bin TL bütçeyle aslına uygun olarak restore edildi.

Karkas değişimleri, kerpiç duvarları ve sıvası yenilenen binanın çevre düzenleme çalışmaları da yapıldı.

Osmanlı mimarisinin en güzel örnekleri arasında yer alan karakol binası, bölgedeki Velipaşa Konağı ve Velipaşa Camisi ile güzel bir görüntü de oluşturdu. 

Bahçesine, yaşlı vatandaşlara sosyal tesis hizmeti vermek amacıyla tarihi dokuya uygun olarak "Güngörmüşler Konağı" yapılan tarihi bina için açılış töreni de gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, törendeki konuşmasında Osmanlı döneminde karakol binası için yapılan binanın 1950'den sonra imam hatip okulu olarak kullanıldığını söyledi.

Daha sonra harabeye dönüşen...