26 / 04 / 2024

Çorum Stadı

Çorum Stadı

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen yeni statta sona yaklaşılıyor. 15 bin kişilik yeni statta yerli çimin serilmesine başlandı.

Çorum Yeni Şehir Stadı 17 ayda tamamlanacak!

Çorum Belediyesi kaynakları ile yaptırılan yeni şehir stadının inşaatı başladı. 80 milyon liraya mal olması beklenen stadın inşaatı 17 ayda tamamlanacak.

'Çorum Stadı'nın yıkımı doğru, konut yapımı yanlış'

Saadet Partisi Merkez ilçe Başkanı Orhan Sakınmaz. Çorum şehir Stadı ve spor tesislerinin olduğu yerlerin yıkılmasının doğru ama yerine yapılması düşünülen konutların yanlış olduğunu söyledi.

Çorum Şehir Stadı açıldı!

160 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen stadyum, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'taki Çorum FK-Manisa FK maçıyla hizmete açıldı.

Çorum'un yeni stadı açılıyor!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete açılacak.

Çorum'un yeni stadında çim serimi başladı!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen yeni statta sona yaklaşılıyor. 15 bin kişilik yeni statta yerli çimin serilmesine başlandı.

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum Stadı ligin ikinci yarısında açılacak!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, inşaatı süren yeni şehir stadyumundaki inşaat çalışmalarını inceledi.

Çorum Atletizm Stadı'nın yüzde 60'ı tamam!

TOKİ'de yapımı süren Atletizm Stadı'nın yapımı sürüyor. Stadın fiziki olarak yüzde 60'ının tamamlandığı ve yeni yılda hizmete hazır açılacağı belirtildi. Stadın toplam maliyeti 4 milyon lira olacak.

Çorum Yeni Şehir Stadı'nın yüzde 25 tamamlandı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan on beşbin kişilik yeni stadın yapımı hızla devam ediyor. İnşaatta temel bölümünün yüzde ellisi kaba inşaatında yüzde 25’i tamamlandı.

Çorum'un 15 bin kişi kapasiteli yeni stadında inşaat başladı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan yeni stad inşaatında çalışmalar sürüyor. Yapımcı firma Çakır İnşaat resmi sözleşmeyi imzalamasının ardından yapım işine başladı.

Çorum Yeni Şehir Stadı 17 ayda tamamlanacak!

Çorum Belediyesi kaynakları ile yaptırılan yeni şehir stadının inşaatı başladı. 80 milyon liraya mal olması beklenen stadın inşaatı 17 ayda tamamlanacak.

Çorum'un 15 bin kapasiteli yeni stadı 810 günde tamamlanacak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan stadyumun yapım ihalesini kazanan İstanbul merkezli Çakır inşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi ile yapım sözleşmesi imzalandı. Stadyum 810 günde tamamlanacak.

Cahit Bağcı: Çorum Stadı'nın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır!

AK Parti Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, “Stadın satışına itiraz ve hukuk yolu açıktır. Müdahil olma yetkimiz yok.” dedi.

Çorum'da yeni AVM projesi başladı!

Çorum'da Dr Turhan Kılıçcıoğlu Stadı ve çevresi için yapılan ihaleyi Ahlatçı firması aldı. Söz konusu ihalede firma belediyeye yüzde 43 pay verecek.

Çorum 16 Mayıs Stadı için imza kampanyası başlatıldı!

Çorum'da yaşanılan stat ihalesinin ardından Batman'ın Şafak mahallesindeki 16 Mayıs şehir stadyumu ile Atatürk kapalı spor salonunun beton yığınına dönüştürülmemesi için semt sakinleri imza kampanyası başlattı.

Çorum Stadı Haberi

Çorum Stadı

Çorum Belediyesi'nin kendi bütçesiyle inşa ettiği Çorum Stadı'nda sona yaklaşılıyor. 160 milyon lira yatırımla hayata geçirilen 15 bin kişilik yeni statta çim serme işlemine başlandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yeni stadın inşasında sona yaklaşıldı. Statta, tribün koltuklarının döşenmeye başlanmasının ardından, genişliği 68 metre, uzunluğu ise 110 metre olan sahanın çimleri de Sakarya'dan getirildi. 

Tamamı kapalı tribün olan stadyumunun ligin ikinci yarısından itibaren hizmete girmesi planlanıyor. Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, stattaki çalışmaları inceledi.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gül, "Çimlerin serilmesinin hemen sonrasında koltuk döşeme işlemi de bitecek. Stadyumun çevre düzenlemesi de yavaş yavaş tamamlanacak. Futbolda esas olan çim sahanın futbol oynamaya elverişli hale geldiği andır ve burada maç oynanmaya başlanacaktır. Stadı yaptıktan sonra Gençlik ve Spor Bakanlığına devretmeyi planlıyoruz" diye...