26 / 04 / 2024

Çorumun 50 günlük suyu mu kaldı

Çorumun 50 günlük suyu mu kaldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı: "DSİ Şube Müdürü, haberlere konu olan açıklamayı, vatandaşları su tasarrufuna yönlendirmek maksadıyla yapmış olup, Çorum'un susuz bırakılması söz konusu değildir" şeklinde açıklama yaptı.

Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL?

Belli bir para birikimi olan ve bu parayı katlamayı planlayanların yeni adresi mevduat hesapları oldu. Peki, Bankaların mevduat faiz oranları ne kadar? 50 bin liranın 32- 92 günlük mevduat getirisi kaç TL? İşte detaylar...

Bankalar peş peşe güncelledi: 50 bin TL'nin 32 ve 92 günlük mevduat getirisi ayyuka çıktı!

Parasını arttırmak isteyenler için belenen müjde geldi. Bankalar peş peşe güncelledi, oranlar değişti. İşte mevduat hesabına yatırılan 50 bin liranın 32 ve 92 günlük mevduat getirisi...

50 bin TL'nin mevduat getirisi ne kadar? İşte tek tek hesaplanan 32 ve 92 günlük mevduat getirisi!

50 bin TL'nin mevduat getirisinin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte bankaların tek tek hesaplanan 32 ve 92 günlük mevduat getirileri...

50 bin TL'nin tam 30 günlük faizi tek tek hesaplandı! İşte son dakika mevduat faizleri Eylül 2023!

50 bin liranın tam 30 günlük faizi resmen tek tek hesaplandı. Peki mevduat faizlerinde son durum ne? İşte son dakika Eylül 2023 mevduat faiz oranları...

Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Günlük 51 liraya yükseltildi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati çalışanlara yapılan yemek ve yol yardımı ödemelerine ilişkin istisna tutarlarını artırdıklarını duyurdu. Buna göre vergiden istisna tutulan günlük yemek bedeli 34 liradan 51 liraya, yol yardım bedeli ise 17 liradan 25.50 liraya çıkarıldı.

Günlük kiralık evlerde fiyatlar yüzde 50 arttı! 20 bin konut günlük kiralamada!

Günlük kiralık konut pazarı büyümesine devam ediyor. Bir senede yüzde 10 yükseliş kaydedilen günlük kiralık evlerde pazarın yüzde 52'lik kısmı megakent İstanbul'da yer alıyor.

AVM'lerin üçte biri günlük kuru baz alıyor!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin üçte birinin günlük kurdan faturalandırma yaptığını kaydederek TL'ye dönüşün perakende sektörünü rahatlatacağını dile getirdi.

100 Günlük Eylem Planı'nda inşaata hak ettiği önem verildi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı kabinesinin 100 günlük icraat programını açıkladı. 100 günde 46 milyar TL bütçeyle 400 proje hayata geçirilecek. Bu projeler yeni dönemin ateşleyici gücü olacak... 

Bartın’da günlük kiralık ev denetiminde terörist yakalandı!

Bartın’da günlük kiralık evlere yönelik yapılan denetimlerde ’PKK terör örgütüne üye olmak’ suçundan aranan M.K. yakalandı. 

100 günlük eylem planı mega projelere yarayacak!

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye olmak üzere ilk 100 günlük hedefini kapsayan eylem planı mega projelere yarayacak.

Murat Kurum bugün 100 Günlük Eylem Planı'nı değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 100 Günlük İcraat Programı kapsamındaki çalışmaları değerlendirecek. 

Balıkesir'de günlük kiralık evlere ceza yağdı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Balıkesir'de günlük ve saatlik kiralanan evleri denetledi. Denetimler sırasında kaçak olan 12 konaklama yerine para cezası kesildi. 

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

Çorumun 50 günlük suyu mu kaldı Haberi

Çorumun 50 günlük suyu mu kaldı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Çorum'un 50-55 günlük içme suyunun kaldığı yönündeki iddialarla ilgili, DSİ şube müdürünün, haberlere konu olan açıklamayı vatandaşları su tasarrufuna yönlendirmek maksadıyla yaptığını, Çorum'un susuz bırakılmasının söz konusu olmadığını bildirdi. 


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğinden yapılan açıklamada, bazı basın-yayın organlarında DSİ Çorum Şube Müdürünün açıklamaları üzerine Çorum’un 50 günlük içme suyunun kaldığına dair haberlerin yer aldığı anımsatıldı.


DSİ Şube Müdürünün, haberlere konu olan açıklamayı, vatandaşları su tasarrufuna yönlendirmek maksadıyla yaptığı ve Çorum'un susuz bırakılmasının söz konusu olmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"Çorum ve civarı için şubat, mart ve nisan ayları yağışlı dönem olup, barajlar en fazla suyu bu dönemde toplamaktadır. Nitekim 2012-2014 yılları arasında Yenihayat, Çorum ve Hatap Barajları rezervlerinin özellikle...