16 / 04 / 2024

crispino yunus akdaş

crispino yunus akdaş

Polat Alemdar'ı oynayan Necati Şaşmaz'ı reklamlarında kullanarak dikkat çeken hazırgiyim markası Crispino'nun sahibi Yunus Akdaş, inşaatta 3 tekstilci ile ortaklık kurdu.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Akdağmadeni yeni terminal binasına kavuşacak!

Akdağmadeni Belediyesi hayata geçirdiği projeler ile kentin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamnda, Akdağmadeni yeni terminal binasına kavuşacak.

Sivas Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi tanıtıldı!

Sivas Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Esentepe Yunus Emre Kentsel Dönüşüm Projesi vatandaşa tanıtıldı. Belediye Başkanı Sami Aydın projeyle ilgili bilgi verdi.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü’nde inşa edilecek 124 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün!

TOKİ Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde toplamda 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi bugün.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi yarın!

TOKİ'nin Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde hayata geçireceği 124 konut ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 2 Şubat'ta gerçekleşecek.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Yozgat İli, Akdağmadeni İlçesi, Oluközü Köyü'nde 124 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Yozgat Akdağmadeni 124 konut ihalesi 6 Şubat'ta yapılacak.

İskenderun Yunus Emre Parkı yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre Mahallesinde bulunan parkın yenileme işlemlerinin devam ettiğini belirtti.

Yozgat Akdağmadeni Otobüs Terminali açıldı!

Akdağmadeni yeni şehirler arası yolcu terminali vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Yeni yolcu terminali içerisinde 8 adet peron ,yolcu bekleme salonu, kafeterya ve restoran, bay ve bayan mescidi, otopark bulunuyor.

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi'de 250 işyeri yaptırılacak!

Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Erzurum Akdağ Küçük Sanayi Sitesi 250 işyeri yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edecek. İşyerlerinin keşif bedeli 135 milyon 700 TL olarak belirlendi.

Gölcük Yunus Emre Parkı tamamlandı!

Gölcük Belediyesi’nin önem verdiği projelerden biri olan, Yunus Emre Mahallesi’nde yapımına başlanılan ve an itibariyle tamamlanmış olan park alanı vatandaşın hizmetine sunulmuş vaziyette.

crispino yunus akdaş Haberi

crispino yunus akdaş


Bir dönem Kurtlar Vadisi dizisinin kahramanı Polat Alemdar'ı reklamlarında kullanarak gündeme gelen hazırgiyim markası Crispino'nun sahibi Yunus Akdaş, bir inşaatçı ve 3 tekstilci ile ÖNAY Grup adlı ortak bir şirket kurdu. Daha önce Akdaş İnşaat olarak çok sayıda inşaat projesine imza atan Akdaş, yeni şirketin isminin, Bulut İnşaat'ın sahibi Ömer Bulut, Karagözlüler Tekstil'in sahibi Nüvit Karagözlü, Demezoğlu Tekstil'in sahibi Ahmet Demezoğlu ve kardeşi Yusuf Akdaş'ın isimlerinin baş harflerinden oluştuğunu kaydetti. Akdaş İnşaat olarak yaptıkları projelerden örnekler veren Yunus Akdaş, Malatya'da 2 bin konutun üzerinde iş yaptıklarını belirtti. İstanbul'da da İSTOÇ'un üçte birini tamamlamanın kendilerine nasip olduğunu kaydeden Akdaş, "Tercüman evlerinde bazı konutların yapımını üstlendik. Bunun dışında İstanbul'un muhtelif semtlerinde iş merkezleri ve konutlar yapmıştık" dedi.