19 / 04 / 2024

Cristiano Ronaldo İzmirden villa aldı

Cristiano Ronaldo İzmirden villa aldı

Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, İzmir'den 3,2 milyon euroya villa aldı. Ronaldo'nun aldığı villanın 7 yatak odası ve 2 havuzu bulunduğu ve 12 bin metrekarelik bir alan üzerinde olduğu belirtildi.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Ronaldo'nun Portekiz'deki 22 milyon euroluk malikanesi görenleri hayrete düşürdü! Portekiz'in en pahalı evi olacak

Ronaldo'nun 22 milyon euro karşılığında Cascais'te yaptırdığı ve Portekiz'in en pahalı evi olacak malikanenin detayları görenleri hayrete düşürdü. İşte 22 milyon euroluk malikanenin ayrıntıları...

Yok artık! FIFA 23 yanlışlıkla bir ay önceden erişime sunuldu!

EA Sports, FIFA 23 için çok büyük bir hataya imza attı. Ön satışta olması gereken FIFA 23 yanlışlıkla erişime açıldı. Oyunu satın alan kullanıcılar Ronaldo'yu ve yeni formaları ifşa etti.

Cristiano Ronaldo Manchester'da malikane tuttu!

Manchester United'e transfer olan yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo  kent içerisinde 7 odalı malikane tuttu. 

Ronaldo'nun Madeira'daki doğduğu ev!

Ronaldo'nun şarkıcı kız kardeşi Katia Aveiro, Madeira'da doğduğu evin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Ronaldo'nun doğduğu ev...

Cristiano Ronaldo, Canical'da 3 bin 500 pounda lüks villa kiraladı!

Koronavirüs salgınının ardından kendisi ve ailesini Funchal'da bulunan evine kapatan Cristiano Ronaldo, Canical'da haftalığı 3.500 Pound olan süper lüks villayı kiraladı.

Bursa'ya 'Cristiano Ronaldo' etkisi! Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun corona virüsten korunmak için kendisini adada karantina altına almasındasn sonra Bursa Uluabat Gölü'ndeki adaya ilgi arttı.

Cristiano Ronaldo otelini hastaneye çeviriyor!

Corona virüs sebebiyle İtalya'ya gidemeyip Portekiz'de kalan Cristiano Ronaldo, sahip olduğu otel zincirini hastalığın tedavisi için hastaneye çevirecek.

Cristiano Ronaldo koronavirüsten korunmak için ada satın aldı!

İtalya’yı esir alan koronavirüs salgını sonucunda Portekiz’den dönmeyeceğini açıklayan Cristiano Ronaldo ile ilgili çıkan haberler gündemde yer alırken ünlü yıldızın Portekiz sahilinde yer alan 'Ilha de fuzeta' isimli adayı satın aldığı iddia edildi.

Cristiano Ronaldo'nun İspanya'daki 1.3 milyon sterlin villası! 

Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo Marbella'dan 1.3 milyon sterlin'lik bir villa satın aldı. Ünlü futbolcu Conor McGregor'a komşu oldu. İşte Ronaldo'nun lüks villası...

Cristiano Ronaldo Marbella'dan 1.3 milyon sterlin'e villa aldı!

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Marbella'dan aldığı 1.3 milyon sterlin'lik (yaklaşık 9 milyon TL) yeni villasıyla, Conor McGregor'a komşu oldu...

Cristiano Ronaldo İngiltere'deki evini zararına sattı!

Juventus'un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, İngiltere'de bulunan evini zararına sattı.

Cristiano Ronaldo İngiltere'deki evini 3.6 milyon euroya satıyor!

Cristiano Ronaldo, İngiltere'de oynarken 4.27 milyon euro'ya satın aldığı evi 3.61 milyon euro'dan satışa çıkardı. Ronaldo bu satışla 660 bin euro zarar edecek.

Cristiano Ronaldo İzmirden villa aldı Haberi

Cristiano Ronaldo İzmirden villa aldı

Real Madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, İzmir'den 3,2 milyon euroya villa aldı. Ronaldo'nun aldığı villanın 7 yatak odası ve 2 havuzu bulunduğu ve 12 bin metrekarelik bir alan üzerinde olduğu belirtildi.


Oscar ödüllü Hollywood çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt, 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa almasının ardından Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo da İzmir'den 3.2 milyon euroya villa satın aldı. Türk parasıyla toplamda 10 milyon liranın üzerinde bir ücret ödeyen Ronaldo'ya dünyaca ünlü yıldızlara emlak satışı yapan Proto Grup'un sahibi Alessandro Proto rehberlik etti. Proto Grup'un Türkiye temsilcisi Oya Paktaş bu satışı doğrulayarak, Ronaldo'nun villanın fotoğraflarına bakarak satışı gerçekleştirdiğini belirtti. 

 

7 YATAK ODALI VİLLA 

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun satın aldığı villa 12 bin...