24 / 04 / 2024

Çukurova Gayrimenkul ulaşım

Çukurova Gayrimenkul ulaşım

İnşaat sektöründe 1993 yılından beri faaliyet gösteren ve Adana’nın ardından İstanbul Kartal’daki Çukurova Tower ve Adanuspark projeleri ile adından söz ettiren Çukurova Gayrimenkul 20. yılını kutladı...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Ulaşım yatırımları gayrimenkulü değerlendiriyor!

Yeni ulaşım projeleri hız kesmeden devreye alınıyor. Yapılan ya da planlama aşamasında olan yeni metro, tramvay ve teleferik hatları gayrimenkul değerlerini de yüzde 50'lere varan oranlarda artırıyor.

Küçükçekmece'deki evler ulaşım projeleriyle değerlendi!

Küçükçekmece'de geliştirilen projeler ve yatırımlar bölgeyi ulaşım üssü haline getirdi. İlçede gayrimenkul fiyatları tavan yaptı.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Çukurova Gayrimenkul dönüşüm projelerine odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Çukurova Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Nuray Yıldız ile bir röportaj gerçekleştirdik. İşte o röportaj...

Ulaşım projeleri 10 yılda Bomonti’yi canlandırdı!

Şehirlerde ulaşım alternatiflerinin çoğalması gayrimenkul sektörünü doğrudan etkiliyor. Ulaşım projeleriyle bölgeler değer kazanırken, bu gelişme konut alacakların kararlarını da etkiliyor.

Ulaşım projeleri Anadolu Yakası'nın cazibesini artırdı!

Hızlanan ulaşım çalışmalarıyla gayrimenkul piyasasının en önemli etkenlerinden olan erişilebilirliğin artması, Anadolu Yakasının değerini artışa geçirdi ve Avrupa Yakası ile yarışır duruma getirdi

Ulaşım projelerinin gelişmesiyle inşaat sektörü hareketlendi!

Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü İstanbul’da yükselmeye devam ediyor. Ulaşım projelerinin gelişmesiyle hareketlenen gayrimenkul sektöründe, bu bahar da markalı projeler, yerli ve yabancı yatırımcılara farklı seçenekler sunacak.

As Çukurova Gayrimenkul, Çukurova'da ev sahibi yapıyor!

As Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan dünü ve bugünü ile As Çukurova Emlak Gayrimenkul'ü de anlattı. Aslan, "Çukurova'da evi olmayan herkesi ev sahibi yapmak en büyük hedefimizdir." dedi.

As Çukurova Gayrimenkul'den iflas iddialarına açıklama!

As Çukurova Gayrimenkul ve inşaat Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömür Aslan, şirketleri hakkında çıkartılan dedikodulara sert bir şekilde cevap verdi. Aslan "En iyisini yapmayı ilke edinmiş bir aileyiz." dedi.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım!

Bodur Gayrimenkul Daire Kartal ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yalı Mahallesi'nde bulunuyor. Proje 28 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Çukurova Gayrimenkul ulaşım Haberi

Çukurova Gayrimenkul ulaşım

Titanic Business Kartal’da çalışanları ve çözüm ortaklarına özel olarak düzenlenen yemek ile bir araya gelen Çukurova Gayrimenkul Ailesi birlikte keyifli bir akşam geçirdi.


20 yılda pek çok projeye imza atarak pek çok hayata dokunduklarını belirten Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, başarının altında yatan en önemli değerin güçlü bir ekip ve güçlü çözüm ortakları ile uyum içinde ve her zaman daha iyiyi hedefleyerek çalışmak olduğunu söyledi. Geceye ev sahipliği yapan Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Son ve İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara, kurumun 15 yıllık çalışanlarına teşekkür hediyelerini takdim etti.


Günümüz modern yaşamının tüm gerekliliklerini tespit ederek konumdan ulaşıma, merkezi noktalara yakınlıktan sağladığı sosyal olanaklara kadar ihtiyaç duyulan tüm öncelikleri projelerinde bir araya getiren Çukurova Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde yeni...