25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşüm açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşüm açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bütün bu güzelliklerin tam manasıyla neticelenmesi buradaki kentsel dönüşümün tamamlanmasına bağlı. İstanbul'a da bu yakışır" dedi.

Depreme dayanıksız 6.7 milyon bağımsız bölüm dönüşecek!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz depreme dayanıksızlığı tescillenmiş 6,7 milyon bağımsız bölümün dönüşümünü mümkün olan en kısa sürede tamamlamaktır. İlk etapta 1,5 milyon öncelikli yapı için hızlı ve kararlı bir çalışma içindeyiz." dedi.

Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Okullardan Yarınlara” programında konuştu. Erdoğan, "Deprem bizi beklemiyor, afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Vatandaşlarımızdan depreme dayanıksız yapıları dönüştürülmesi noktasında bize yardımcı olmalarını istiyoruz" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Kentsel dönüşümde daha kararlı adımlar atılacak! 

Beştepe'den 9 millet bahçesinin açılış törenine canlı bağlantıyla katılım gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm ve yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o son dakika açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul başta olmak üzere deprem riski yüksek yerlerdeki kentsel dönüşümü hızlandırıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa Meydanı'nda Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş asgari ücrete zam ve ucuz konut açıklaması: 3 farklı seçenek geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon karşısında zayıflayan Türk lirasının alım gücünden ötürü Temmuz'da yapılacak asgari ücret zammıyla ilgili konuştu. Erdoğan, ilk kez konut alacak olanlar için hazırlanan 3 farklı paketin detaylarını da açıkladı.

Flaş... Asgari ücretle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sevindiren sözler! Temmuz ayı zammı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ikinci zam tartışmalarıyla ilgili sevindiren sözler geldi. Erdoğan, "Temmuz ayında yapılacak enflasyon farkı artışlarıyla dar gelirlilerin alım gücünü biraz daha iyileştireceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı

Son dönemde kırmızı et fiyatlarından dolayı artan şikayetler ve tarımda artan maliyetler ülkenin gıda tedarik zincirinde ciddi sıkıntılara neden olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarım ve kırmızı etle ilgili iki kritik ismi görevden aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu 81 ilde başladı! Binlerce işsize iş kapısı maaşlar peşin ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ve işsizlerin, mesleki deneyim kazanmalarını sağlamak ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla yapılan işbaşı eğitim programının detayları belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan inşaat sektörü açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sektörde zam üstüne zam yapan fırsatçıların yer altığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşları koruyacaklarının altını çizdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KDV indirimi müjdesi! İşte yeni KDV indirimleri!

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı son buldu. Toplantının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan KDV indirimi müjdesi verdi. İşte yeni KDV indirimlerinin tüm detayları...

Tarımsal destek ödemeleri arttı! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarımsal desteklerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tarımsal desteklerin yükseldiğine dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, üreticilere dekar başına ödenecek tutarı açıkladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşüm açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Çamlıca Tepesi'nde konumlandırılan 111 metrelik uzunluktaki ve yaklaşık 100 ton ağırlıkta olan Türkiye'nin en uzun bayrak direğine 1000 metrekarelik Türk bayrağının çekilmesi törenine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan törende açıklamalarda bulundu. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Çamlıca Camisi'ni inşa etmenin kendilerinin kısmeti olduğuna vurgu yaparak, "Etrafı ciddi bir kirlilik içerisindeydi, antenlerle vesaire... Bu antenlerin tamamını kaldırmak, hamdolsun bize nasip oldu. Hani birileri çevrecilikten bahsediyor ya işte çevrecilik budur. Bu çevrecilikle biz burayı temizledik ve tam anlamıyla bir çevre düzenlemesi yaptık." açıklamasında bulundu. 

Kirazlıtepe ve Küplüce'de yaşayanlara çağrıda bulunan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Gelirken buranın bazı sakinleriyle de görüştüm. İfadelerim şu, bakın burada bir çevre düzenlemesi yapıyoruz. Bu düzenlemenin yanında istiyoruz ki buradaki...