29 / 03 / 2024

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul salgın hastanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul salgın hastanesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da inşası devam eden sahra hastanelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İstanbul'a gerçek anlamda iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacaklarını söyledi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı KYK burs ve kredi miktarları hakkında açkılamalarda bulundu. Yapılan açıklama kapsamında kredi ve burs miktarına gelen zam oranı da belli oldu. İşte 2024 yılı KYK burs ve kredi oranlarının detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni prim desteği! 3 bin 552 lira verilecek! 6 aydan fazla işsiz kalmayacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim manifestosunda beş yılda 6 milyon istihdam sözü vererek, her bir vatandaş için aylık 3 bin 552 lira prim teşviki verileceğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika açıklaması:  Memurlarımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan memur maaşları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Erdoğan: ''Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Müjde' açıklaması: 2 bin liranın altındaki borçlar silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli bir kabine toplantısının ardından açıklama yaptı. Milyonlarca kişinin merakla beklediği kararnameyi açıkladı. 2 bin lira ve altındaki borçların tasfiye edileceğini duyuruldu. İşte haberin detayları... 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ deprem konutlarını inceledi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere Elazığ'a geldi. Erdoğan burada deprem konutlarını inceledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Taksim Camisi ile AKM'de incelemeler yaptı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, inşaatı hız kesmeden devam eden Taksim Camisi ile Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) incelemeler yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 24 Temmuz'da Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz!

Millete Sesleniş konuşması yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hazırlıkları süratle tamamlayarak 24 Temmuz 2020 Cuma günü, cuma namazı ile birlikte Ayasofya'yı ibadete açmayı planlıyoruz."diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a mektup yazan esnaftan 'iş yeri kira stopajına son' talebi!

2.5 milyon esnafın temsilcisi TESK'in Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir mektup yolladı ve 11 ayrı istekte bulundu. Palandöken, "Esnaf ve sanatkârlarımızca ödenen işyeri kira stopajı uygulamasına son verilmeli" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'de yaptıracağı 50 konut için AFAD'a bağış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'e inşa ettireceği 50 konut için AFAD'a  250 bin lira bağış yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam İktisadı çağrısına Eminevim'den destek!

Türkiye’de faizsiz model sunan Elbirliği Sistemi ile 30 yıl boyunca ev ve araç sahibi yapan Eminevim, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İslam iktisadı açıklamasını destekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İdlib'deki konut sayısını 50 bine çıkartabiliriz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, özellikle de kuzeyde briket konutlar inşa ediyoruz. Kızılay'ımız ve bunun yanında sivil toplum kuruluşlarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Hedefimiz burada ilk etapta 20 bin konut planlamıştık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a Ayasofya yanıtı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Yunanistan kurusıkı atıyor. Biraz kendine çeki düzen ver. Haddini bilmezsen Türkiye'nin yapacağı bellidir. Diyorlar ki 'Ayasofya'yı camiye çevirmeyin', Türkiye'yi siz mi idare ediyorsunuz biz mi idare ediyoruz?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi paylaşımı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hadımköy Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi'yle ilgili paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul salgın hastanesi Haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul salgın hastanesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilköy ve Sancaktepe'de toplam 2 bin yatak kapasiteli iki hastanenin inşasının hız kesmeden devam ettiğini, projeleri en kısa sürede bitirerek İstanbul'a gerçek anlamda iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacaklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabında inşaat çalışmaları hızla devam eden Yeşilköy ve Sancaktepe hastane projeleriyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımı şu şekilde: 

"Yeşilköy ve Sancaktepe'de toplam 2 bin yatak kapasiteli iki hastanemizin yapımı hızla devam ediyor.

Projeleri inşallah en kısa sürede tamamlayarak İstanbul'a gerçek manada iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacağız."

İstanbul'da yapılması planlanan iki hastane mecliste!

İstanbul'un yeni hastanelerinde kaba inşaat bitti!

Atatürk Havalimanı'ndaki hastane inşaatında binaların çoğu tamamlandı!

Sancaktepe'deki salgın hastanesinin bazı...