26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanlığı kripto para uyarısı

Cumhurbaşkanlığı kripto para uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sessiz sedasız toplantı! Kripto paralara ne zaman vergi geleceği ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para için toplanıldı. Kripto paralar için yeni şartlar getirildi. İşte detaylar…

Beştepe’de kripto para toplantısı! Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kripto para birimleri masaya yatırıldı!

Dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para birimleri ile ilgili toplantı yapıldı. Peki toplantıda neler konuşuldu? İşte detaylar...

Erdoğan'dan son dakika kripto para açıklaması: Birini zengin birini fakir yapacak araçlarla...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kütüphane Söyleşileri programında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para ve Elon Musk üzerine flaş açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

Kripto para yasası meclise gelmek için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, kripto para yasasının da hazır olduğuna, yakında meclise geleceğine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken kripto para uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı. Videoda kripto para piyasalarında dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Kripto para borsalarına acil düzenleme getirilmeli!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Gökhan Şen, bugünkü köşesinde kripto para piyasasını kaleme aldı. 

Kripto para yatırımcısı nelere dikkat etmeli?

Son dönemlerde kripto paralara talep oldukça artmıştı. Geçtiğimiz günlerde Thodex dolandırıcılığının da gündeme gelmesiyle kripto para piyasasıyla ilgili soru işaretleri arttı. Paribu CEO'su Yasin Oral, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kripto para dolandırıcılıkları için önlem alınmadı iddiası!

Kripto para piyasası gündemden düşmüyor. 3 sene önce devlete kripto para dolandırıcılığı ile ilgili alınan tedbirler sorulmuş. İktidar ise “dikkatli olun” demiş. 

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında 62 şüpheli adliyeye gönderildi!

Kripto para borsası Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 70 şüpheliden 62'si emniyetteki işlemlerinin tamamlanması sonrasında adliyeye gönderildi.

Kripto para borsalarında yeni kriz: Sistemkoin'e erişim sağlanamıyor!

Kripto para borsalarında Thodex, VeBitcoin ve GoldexCoin sonrasında Sistemkoin'e de erişim sağlanamadığı öğrenildi.

Uzmanlar kripto para piyasasını anlattı: Nelere dikkat edilmeli?

Kripto para borsası Thodex'te meydana gelen mağduriyet ve Thodex Kurucusu Faruk Fatih Özer'in yurt dışına çıkışına ilişkin uzmanlar açıklamalarda bulundu.

Kripto para borsasının sicili kabarık!

Kripto para borsası Thodex bombası, piyasanın denetimsizliğini bir kez daha ortaya çıkardı.  Denetimsizlik ve devlet garantisi bulunmaması sebebiyle riskli yatırım denen piyasanın geçmişinde de birçok dolandırıcılık bulunuyor. Çoğu şirket iflas açıklıyor ve paraları yok ediyor. 

Cumhurbaşkanlığı kripto para uyarısı Haberi

Cumhurbaşkanlığı kripto para uyarısı

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından 'kripto varlık alım satım platformlarına ilişkin uyarılar' başlığı altında bir video yayınlandı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; piyasalara ilişkin bilginin verildiği viodeda; platformda bulunan varlıkların çalınma tehlikesinin olduğu, sıcak ve soğuk cüzdanlara ait bir resmi standart olmadığı ve bu sebeple gerçek paraların resmi bankalarda durması gerektiğinin uyarıları yapıldı.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi videoyu Twitter hesabından paylaştı. Videoda, kripto varlık alım satım piyasasındaki platform sayılarının ve kullanıcı rakamlarının her geçen gün yükseldiği ifade edildi. Bu durumda bilinçli kullanımın önem arz ettiğine dikkat çekilerek, doğru platformun kullanılması ve güvenli işlemler gerçekleştirilmesi için dikkat edilmesi gereken unsurlara videoda yer verildi. 

Kripto paralarla ilgili yayınlanan videoda, şu ifadeler kullanıldı:

"Kripto varlıklar fiziksel olmadıkları için sadece elektronik ortamlarda saklanabilmekte, soğuk...