05 / 05 / 2024

Cüneyt Yemenici düzce

Cüneyt Yemenici düzce

Düzce Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici kimdir? Cüneyt Yemenici, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Cüneyt Yemenici, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Cüneyt Yemenici..

Bursa, Sakarya ve Düzce’deki devre mülk dolandırıcılığına 5 tutuklama: 16 kişi dolandırıldı! 

Bursa, Sakarya ve Düzce’de düzenlenen devre mülk operasyonunda gözaltına alınan 10 şüpheliden beşi için tutuklama kararı verildi. Şimdiye kadar 16 kişinin dolandırıldığı belirtilirken, bu sayının artabileceği ifade edildi. İşte detaylar... 

Ekonomist Dr. Cüneyt Akman: Konut fiyatları aniden dibi bulmayacak yükselişler devam edecek!  

Konut fiyatları son dönemde oldukça arttı. Bu kapsamda ev almak isteyen vatandaşlar fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Ekonomist Dr. Cüneyt Akman fiyatların bir süre daha hareketli devam edeceğini belirtti. İşte detaylar...

Ahmet Cüneyt Yavuz yurt dışında nerede yüksek lisans yaptı? İş hayatına ne zaman başladı?

Arzum Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ahmet Cüneyt Yavuz hangi üniversitede okudu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Ahmet Cüneyt Yavuz ile ilgili merak edilen her şey...

Ünlü ekonomist Cüneyt Akman doların 30 lirayı ne zaman göreceğini açıkladı! Piyasaları şoke eden döviz iddiası

Ekonomist Cüneyt Akman dolar kurunun önümüzdeki aylarda seyriyle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Dolar kurunun 30 liraya çıkacağını ileri süren Akman, tarih verdi.

Düzce Merkez'de 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 9 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 12.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez'de yer alan arsayı 12 milyon 116 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 11 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Düzce Merkez'de yer alan arsayı 11 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce'de 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Düzce Merkez İstilli Köyü'nde yer alan arsayı 11 milyon 110 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Düzce Merkez'de 18.7 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 18 milyon 723 bin 784 TL'ye satıyor...

Düzce Çilimli'de icradan satılık 20 gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Çilimli ilçesinde yer alan 20 adet gayrimenkulü satıyor... 

Düzce Merkez'de 16.6 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsası!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Sancaklar Mahallesi, 131 ada 2 parselde yer alan 5 katlı bina ve arsasını 16 milyon 630 bin TL'ye satıyor...

Düzce'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Düzce İcra Dairesi, Düzce ili, Merkez ilçesi, Konuralp Mahallesi, Veziroğlu mevkii, 4095 parselde yer alan gayrimenkulleri 7 milyon 300 bin 35 TL'ye satıyor...

Cüneyt Yüksel'den Tekirdağ Süleymanpaşa kentsel dönüşüm sunumu!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a bazı mahallelerde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm ile ilgili sunum yaptı.

Cüneyt Yemenici düzce Haberi

Cüneyt Yemenici düzce

Cüneyt Yemenici kimdir?

Düzce Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"4 Kasım 1980 tarihinde Akçakoca’da doğdum. İlk ve ortaöğrenimimi Akçakoca’da tamamladıktan sonra Kabataş Erkek Lisesini kazandım. Yükseköğrenimimi Marmara Üniversitesi Eczacılık fakültesinde tamamladım.


Vatani görevimi 2003-2004 yıllarında Aydın’da yedek subay olarak tamamladım. 2005 yılında Nimet Eczanesini açarak Akçakoca halkına hizmet vermeye başladım. 2009 – 2011 yılları arasında Eczacılar odası ilçe temsilciliği görevinde bulundum. 2009 yılından itibaren T.O.B. B Düzce genç girişimciler kurulu kurucu üyeliğine seçildim ve halen T.O.B. B Düzce genç girişimciler kurulu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktayım.


2013 yılındaki Ticaret odası seçimlerinde Akçakoca Ticaret ve sanayi odası meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliğine seçildim. Meclis üyesi olarak görevime devam etmekteyim.

Aktif siyasete 2005 yılında AK parti Akçakoca ilçe teşkilatı yönetim kurulunda...