26 / 04 / 2024

D-Yapı Reel Estate romanya

D-Yapı Reel Estate romanya

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş., Romanya'da kurulu D-Yapı Reel Estate, Investment and Construction S.R.L. unvanlı şirketin sermayesini temsil eden payların tamamını satın alacağını duyurdu.

Gayrimenkul İktisatçısı açıkladı! Konut almanın mı, satmanın mı zamanı? Fiyatlardaki düşüş kiralara yansır mı?

Gayrimenkul İktisatçısı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarındaki düşüşü, fiyatlardaki reel düşüşün kiralara olası etkilerini, rezerv alan tartışmalarını ve inşaat maliyetlerindeki artışların kira fiyatlarını nasıl etkiyeceğini açıklayarak uyarılarda bulundu.

Konut Fiyat Endeksi yüzde 89,2 arttı!

Konut Fiyat Endeksi eylülde yıllık bazda yüzde 89,2 yükselirken, söz konusu dönemde reel artış yüzde 17,8 oldu.

Depremde 45 kişiye mezar olmuştu! Gaziantep İslahiye'deki binanın zemin etüdü yapılmamış!

Gaziantep İslahiye'de, Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat'ta tarihindeki depremlerde yıkılan ve 45 kişinin hayatını kaybettiği apartmana ilişkin hazırlanan iddianamede, tutuklu sanık hakkında 22 sene 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

D And D Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rasin Uçar tarafından kuruldu.

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Asgari ücretle birlikte gıda ürünleri de zamlandı! Ekmek 5 lira olacak mı?

Asgari ücrete gelen zammın acısı gıda ürünlerine yansıdı. Yapılan son zamların ardından ekmek fiyatlarında da değişiklik oldu. Ekmek fiyatlarına büyük bir zam daha bekleniyor. Sektör temsilcileri, fiyatların 5 TL’ye çıkabileceğini öngörüyor.

İzmir'de tarım arazisindeki konutlara Bakanlıktan yıkım kararı!

5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununa göre izin dışı yapılan yapılar yıkılıyor. Bununla beraber yıkım emri verilen binalara ceza da kesileceği belirtildi.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı için yeni iddia!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’yla ilgili yeni tartışmalar yaşanıyor. Apartmanın deprem tespit tutanağında zemin etüdü yapılmasının söylendiği ileri sürüldü. 

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnşaat sektörü toplam dönem net karı 2019'da yüzde 7.3 oldu!

İnşaat sektörü toplam dönem net karı içindeki payı 2019'da yüzde 7,3 oldu. Alt sektörlerin dönem net karı içindeki payları, bina dışı yapıların inşaatı yüzde 60,9, bina inşaatı yüzde 27,1 ve özel inşaat faaliyetleri yüzde 6,4 olarak gerçekleşti.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum!

Sözcü Gazetesi, Reza Zarrab’ın sahip olduğu köşk ve yalılarda gerçekleştirilen yasa dışı yapılaşmayı 2015'te ortaya çıkarmıştı. Daha sonra yıkım kararları alındı, sorumlular hakkında davalar açıldı.

D-Yapı Reel Estate romanya Haberi

D-Yapı Reel Estate romanya


Doğan Şirketler Grubundan Borsaya gönderilen açıklamada, gayrimenkule dayalı proje geliştirme ve yürütme faaliyetlerinin, şirketin geleceğe yönelik stratejilerinde önemli bir ilgi alanı oluşturduğunun daha önce belirtildiği hatırlatıldı.


Açıklamada, bu kapsamda gayrimenkule dayalı yatırım projeleri oluşturmak ve geliştirmek amacıyla Romanya'da kurulu, tamamı ödenmiş 13.400 ron nominal sermayeli D-Yapı Reel Estate, Investment and Construction S.R.L. unvanlı şirketin sermayesini temsil eden payların tamamının nominal bedelle satın alınmasına karar verildiği bildirildi.


Açıklamada, Romanya'da gayrimenkul projelerine dayalı yatırım çalışmalarının yürütülmesi için de genel koordinatörlüğün görevlendirildiği...