19 / 04 / 2024

Daire Kartal ödeme koşulları

Daire Kartal ödeme koşulları

Daire Kartal Evleri Bodur Gayrimenkul tarafından 26 katlı tek blok olarak hayata geçirildi. Daire Kartal ev fiyatları ne kadar?

Daire Kartal Projesi nerede?

Daire Kartal Rezidans'ta konutlar 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Peşinde indirim fırsatı sunan projede teslimlerin 2017 yılının ikinci çeyreğinde gerçekleşmesi planlanıyor.

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da Bodur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Daire Kartal'da yaşam başladı. İşte, Daire Kartal kampanyalı daire fiyatları...

Prava Kartal ödeme seçenekleri!

Prava Kartal ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor. Güçlü Türkiye için devm kampanyada son 3 gün... Net yüzde 20 indirim, yüzde 5 peşinat ve 0,98 vade imkanı sağlanıyor. 

Daire Kartal'da 299 bin TL'ye!

Bodur Gayrimenkul Genel Müdürü Bahadır Kayan, KDV ve tapu harcında yapılan indirimi değerlendirdi. Kayan, teslimlerin hemen yapıldığı Daire Kartal'dan ev almak isteyenlerin de bu düzenlemeden cazip fırsatlarla faydalanabileceklerini söyledi. 

Daire Kartal'da hem aracını hem evini yenile!

Kalan son daireler için fiyatların 299 bin TL’den başladığı Daire Kartal'da 60 ay vadeye yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor..

Daire Kartal’dan arabalı ev fırsatı!

Bodur Gayrimenkul’ün “Bir Kale rezidansı” olarak Kartal’da inşa ettiği ‘Daire Kartal’ projesi, yeni kampanyalarla konut sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Daire Kartal araba kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi Kartal’da yükselen  Daire Kartal'da konut fiyatları 299 bin TL'den başlıyor..

Daire Kartal'dan ev alana 1 yıl boyunca Mercedes hediye!

Toplamda 244 daireden meydana gelen Daire Kartal'da 1+1 daire alana Nissan Qashqai , 2+1 daire alana Mercedes Cla 1 yıl boyunca hediye ediliyor..

Daire Kartal'a LEED Gold yeşil bina sertifikası!

Bodur Gayrimenkul’ün, Kartal’da inşa ettiği Daire Kartal projesi, LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental Design) sertifikasını alarak çevreye duyarlı bir yapı olduğunu göstermiş oldu. 

Daire Kartal fiyatları 2018!

Bodur Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Daire Kartal'da daire teslimleri 2017 yılının Eylül ayı itibari ile başladı..

Daire Kartal'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

60 ay 0 faiz fırsatı sunulan Daire Kartal Evleri'nde 1+1 ve 2+1 konut tipleri sunuluyor. Proje 2018 fiyatları 280 bin TL'den başlıyor...

Daire Kartal Evleri fiyat bilgisi!

Daire Kartal Evleri fiyat bilgisi kapsamında projede en düşük fiyat 340 bin TL'den başlıyor. Proje 26 katlı tek blok olarak yükseliyor...

Daire Kartal: Evim benim Kale'm!

Daire Kartal'da peşinatsız ev sahibi olun. Daire Kartal Evleri'nde 244 daireye yer verilirken, konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor.

Daire Kartal güncel fiyat bilgisi 2018!

Daire Kartal güncel fiyat bilgisi 2018 güncel listeye göre projede daireler minimum 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Daire Kartal ödeme koşulları Haberi

Daire Kartal ödeme koşulları

1+1 ve 2+1 konutlara yer verien Daire Kartal projesinde 2+1 daire alanlara full beyaz eşya hediye ediliyor. 1+1 alanlara ise  buzdolabı ve klima hediye ediliyor.
 

Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor. 26 katlı tek blok olarak planlanan projede yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. 


Daire Kartal projesi toplam 244 daireden meydana geliyor. Projede konut büyüklükleri 54 metrekare ila 169 metrekare arasında değişiyor.
 

Peşinatların Ocak 2018 tarihinde verildiği Daire Kartal projesi 26 katlı tek blok olarak yükseliyor. Daire Kartal ödeme koşulları kapsamında Ocak ayında peşinat verildiken sonra kalan tutar 120 ay banka kredisi ile ödenebiliyor. 
 
Daire Kartal lokasyon olarak;

- Yakacık Metro İstasyonu 350 metre
- Kartal Metro istasyonu 850 metre
- Pendik Marina 8 kilometre
-...