19 / 04 / 2024

dan loeb emlak konut halka arz

dan loeb emlak konut halka arz

ABD’li ünlü yatırımcı Dan Loeb’in Emlak Konut’un ikincil halka arzından 150 milyon dolarlık hisse aldığı ortaya çıktı. Yahoo, Fedex, Nokia gibi dev şirketlerin ortağı olan Loeb, Türkiye’de 1 haftada 12 milyon dolar kazandı...

Konutta balon patladı patlayacak! Ev fiyatları düşüyor mu? 

Birçok gayrimenkul danışmanı emlak fiyatlarının yükseleceğini savunuyor. Öte yandan konutta balonun bu kadar şiştiği bir dönem de hiç görülmezken balon neredeyse patlama durumuna geldi. Peki ev fiyatları düşecek mi?

Gayrimenkul danışmanları emlakçılık kanunu istiyor!

Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Mehmet Keklik, son 1 yılda gayrimenkul sektöründe yaşananlarla ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte o yazı...

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Emlak vergisi borcuna itiraz edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, vefat eden babasından kalan konut için 1990'dan beri emlak vergisini ödediklerini söyledi; şimdi de ölen annesi için vergi tahakkuk ettirildiğini belirtti. Okuyucu iki verginin hukuki olup olmadığını sordu. 

Yeterlilik Belgesi nasıl alınır?

Emlakçılık faaliyetlerinde yeni dönem başladı. Emlak Yeterlilik Belgesi'ne sahip olmayan danışmanlar emlakçılık yapamayacak. Peki, Emlak Yeterlilik Belgesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Gayrimenkul danışmanlığı emlak komisyonculuğuna dönüşmemeli!

Gayrimenkul değerleme eksperleri bazen gayrimenkul danışmanlığı hizmeti de veriyor. Ancak gayrimenkul danışmanlığı hizmeti emlâk komisyonculuğuna dönüşmemeli. Çünkü bu durumda faaliyet geliri ticari kazanca dönüşür.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

Uluslararası B2B Iran&Turkey 2. Emlak ve Yatırım Proje Görüşmeleri Organizasyonu 25 Şubat'ta!

İran’dan gelecek emlakçılar ile Türkiye’deki markalı konut projeleri yetkilileri ve Türk emlakçılar İstanbul'da buluşuyor.

Ev satarken nelere dikkat edilmeli?

Herhangi bir danışmandan/emlakçıdan yardım almadan ev satmayı düşünenlerinin dikkatli olması gerekiyor. Her gelen kişi iyi niyetli olmaya bilir, hırsızlık ve gasp gibi vakalara karşı temkinli olunmalı. 

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Paradıse Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığ Ticaret Limited Şirketi, Ayan Babakıshıyeva tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

EFR Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFR Gayrimenkul Danışmanlık Emlak İnşaat ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Ali Çiftci tarafından 12 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Rahman Gayrimenkul Emlak Danışmanlık ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahman Gayrimenkul Emlak Danışmanlık ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Bağmancı tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Sarıyer, Büyükdere Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO’nun kampanyasına Ankaralılar’dan büyük ilgi!

Piyasaları canlandırmak için harekete geçen Emlak Konut GYO’nun ‘%20 peşinat ile 120 aya kadar vade’ kampanyası Ankaralılar’dan büyük ilgi gördü.

dan loeb emlak konut halka arz Haberi

dan loeb emlak konut halka arz

Emlak Konut GYO’nun geçen hafta tamamlanan ikincil halka arzından yüzde 5’in üzerinde hisse alan 3 gizemli yatırımcıdan biri ABD’li ünlü yatırımcı Dan Loeb çıktı. 1.5 milyar dolara yakın kişisel serveti bulunan ünlü yatırımcının kurucusu olduğu Third Point adlı hedge fon, Emlak Konut GYO’nun halka arzından yüklü miktarda hisse senedi aldığı belirtildi. Bloomberg’te yer alan habere göre Third Point, Emlak Konut GYO hisselerine 150 milyon dolar yatırdı. Halka arza aracılık eden Halk Yatırım’dan yapılan açıklamaya, isminin açıklanmasını istemeyen 3 yatırımcı halka arzda yüzde 5’ten fazla pay aldı. Bu yatırımcılardan ilki nominal 163 milyon nominal değerli hisseye 407.5 milyon TL karşılığında diğeri 122 milyon nominal değerli hisseye 305 milyon TL karşılığında sahip oldu. Bir başka yatırımcı da 204.5 milyon TL vererek...