26 / 04 / 2024

dap petek Arda Türkmen

dap petek Arda Türkmen

Ünlü Şef Arda Türkmen, 15 Mayıs Pazar günü özel tarifleri ve sunumuyla DAP Yapı’da kaçırılmayacak bir lezzet şöleni hazırlıyor. Arda Türkmen’e özel farklı tariflerden oluşan özel lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor.

DAP Yapı’dan ev sahibi olmak isteyenlere bayram fırsatları!

DAP Yapı, İstMarina, Teras Kule, Adam Kule ve Taksim Petek Residence projelerinde hemen tapu fırsatıyla Ramazan Bayramı’nı yeni evlerinde karşılama imkânı tanıyor.

Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Rezidans projesinde anahtar teslimler başladı. İşte Dap Taksim Petek Residence ev fiyatları...

Taksim Petek Residence Dapyapı fiyatları 2017!

Petek Residence projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirildi. 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunulan projede konut, dükkan ve ofisler yer alıyor...

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Taksim Petek Residence'ta kişiye özel ödeme planı!

DAP Yapı’nın konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan lüks projesi Petek Residence için kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Dap Yapı’dan bal gibi proje: Taksim Petek Residence!

Dap Yapı, bal peteği tasarımlı Taksim Petek Residence projesini görücüye çıkardı. Konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan proje, 72 ay vade 0 faizli lansmana özel fiyatla satılıyor.

Taksim Petek Residence'da 50 ay vade avantajı!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Taksim Petek Residence projesi 3 bin metrekare arazide Taksim'de inşa ediliyor. Projede 50 ay vade ve 0 faiz fırsatı sunuluyor.

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Rezidans'ta 50 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Taksim Petek Rezidans projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Taksim Petek Residence'dan bal gibi fırsat!

Taksim Petek Residence projesi DAP Yapı imzasıyla Taksim'de hayata geçiriliyor. Projede 112 daire, 15 ofis ve 5 dükkan yer alıyor. Petek Residence'da daire fiyatları 694 bin dolardan başlıyor.

Dap Yapı Taksim Petek Residence'ta ramazan fırsatı!

DAP Yapı Taksim Petek Residence projesi, bu eşsiz projeden ev sahibi olmak isteyenleri ve yatırımcıları çok avantajlı fiyatlar ve cazip ödeme planlarından oluşan Ramazan Kampanyası ile buluşturuyor.

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası!

Taksim Petek Residence Dap Yapı kampanyası kapsamında 72 aya kadar sıfır faizle taksit fırsatı sunuluyor. Dap Yapı projesi Taksim Petek Residence'ta teslimler hemen yapılıyor...

Dap Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı!

Dap Yapı, farklı mimarideki projelerine bal peteğini ekledi. Taksim'de yer alan Petek Residence hemen teslim olarak satışa çıktı. Sıfır faizle 72 ay vade yapılıyor

Taksim Petek Residence'den 3 ay içinde teslim daireler!

DAP Yapı imzası taşıyan Taksim Petek Residence projesi'nde konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1'den oluşurken yüzde 58'i lansman öncesinde satıldı.

dap petek Arda Türkmen Haberi

dap petek Arda Türkmen

DAP Yapı’nın Maltepe’de bulunan Yeni Projeler Tanıtım Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte Ünlü Şef Arda Türkmen, kendine özgü yemek tarifleri ile misafirlere lezzet dolu bir Pazar günü yaşatacak. 


Yeni projeler, özel fiyatlar, sürpriz lezzetler

DAP Yapı’nın yeni projelerinin lansman öncesi fiyatlarla satışa sunulacağı etkinlikte 11.00-17.00 saatleri arasında kurulan ve ünlü şef Arda Türkmen’e özel farklı tariflerden oluşan özel lezzetler misafirlerin beğenisine sunuluyor. 


Farklı mimari tasarımlar ve geliştirdiği özgün projeler ile gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşlarından DAP Yapı, güncel ve yeni projelerini tanıtıyor. Satışı devam eden ve henüz lanse edilmemiş projelerin çok özel fiyatlarla ile sunulacağı etkinlik lezzet serüvenine dönüşüyor.  



Ayrıntılı bilgi için: 444 9 327

Web: