19 / 04 / 2024

Dap Yapı 4 otel

Dap Yapı 4 otel

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

Dap Yapı'dan 5 bin konutluk 4 yeni proje geliyor!

Dap Yapı 2 yıl aradan sonra 5 bin konutluk 4 yeni projenin çalışmalarına başlama kararı aldı. Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlk adım Çekmeköy. Yatay mimaride 1200 konut yapacağız. Satış öncesi 44 bin ön talep geldi” dedi.

Dap Yapı'dan 2018'de 4 yeni proje geliyor!

Farklı mimari tasarımlara imza atarak özgün projeler hayata geçiren DAP Yapı, 2017 yılında ciro hedefini aştı, firma 2018'de yeni projeler hayata geçirecek.

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme!

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Dap Yapı İzmir Konutları ödeme planı!

Dap Yapı İzmir Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

DAP Yapı'dan 4 yeni proje!

İstanbul'da sayısız projelere imza atan Dap Yapı, rotasını İzmir'e çevirdi. Firma İzmir ve Maslak başta olmak üzere 4 yeni projeye başlayacak.

Dap Yapı 4 milyar TL'lik 4 yeni projeye başlayacak!

Ziya Yılmaz, 2017 yılında Dap Holdingin kendi payına düşen fedakarlığı yaparak ekonominin canlanmasına katkıda bulunacaklarını belirterek, "Yeni yılda toplam 4 milyar TL'lik 4 yeni projeye başlayacağız" dedi.

DAP Yapı 2017'de 4 milyar liralık 4 proje yapacak!

2017 yol haritasını belirleyen Dap Yapı İstanbul’da kentsel dönüşüm kapsamında 4 milyar lira yatırımla 4 proje yapacak. Maslak’ta ‘uçan bina’ planlayan şirket, Beykoz ve Acıbadem’de lüks konut, Kartal’da da marina manzaralı rezidanslar inşa edecek.

Dap Yapı 4 yeni projeye başlıyor!

Bu yılın hemen başında Adam Kule ve ardından Taksim Petek projelerini duyuran Dap Yapı, 4 yeni projeye hazırlanıyor. Dap Yapı, Kartal, Pendik, Beykoz gibi ilçelerde geliştireceği projelere ek olarak önümüzdeki yıl Validebağ Korusu’nun hemen yanı başında da bir projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor.

Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları!

Teras Kule Dap Yapı ev fiyatları 323 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Kartal'da yükselen Teras Kule projesinde stüdyolardan, 4+1 dairelere kadar daire seçenekleri bulunuyor...

Dap Yapı Teras Kule nerede?

Yaklaşık 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek Teras Kule Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Peki Dap Yapı Teras Kule nerede?

DAP Yapı'dan ev alana 4 gün Fransa tatili!

DAP Yapı, Kartal'daki projesi îstMarina'dan Rarnazan'da daire alan müşterilerine çekilişsiz, kurasız Monaco, Nice ve Cannes'da 4 gün 3 gece tam pansiyon konaklamalı tatil hediye ediyor.

Dap Yapı 1.2 kilometrelik bulvarıyla caddelere rakip olacak!

Dap Yapı, Pendik'teki yeni projesinde 1.2 kilometrelik bulvar inşa edecek. 1.5 milyar liralık proje, 4 bin birimiyle şirketin yaptığı en büyük proje olacak.

Dap Yapı 4 otel Haberi

Dap Yapı 4 otel

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı. İnşa edilen dört kuleden ikisi Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana adıyla işletmeye açıldı. Vazo ve Dalga kulelerinin de Rotana markasıyla 2016’nın ilk çeyreğinde açılması planlanıyo


Anlaşma 15 yıllık


Avrupa kıtasına İstanbul üzerinden açılmak isteyen Rotana, Dap Holding ile 15 yıllık işletme anlaşması yaptı. 319 odalı Burgu ve Tango ile Rotana’nın dünyadaki toplam oda sayısı 13 bin 679’a ulaştı.


Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konaklama sektörüne güçlü bir ortakla girmekten duydukları mutluluğu dile getirerek, şunları söyledi:


“Türkiye’nin turist sayısındaki düzenli artış, Rotana gibi uluslararası tanınmış otel markalarının pazara girmesi için eşsiz fırsatlar yarattı...