19 / 04 / 2024

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı 2019

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı 2019

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı!

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyada konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır!

Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası kapsamında AFAD ve çeşitli STK temsilcileri ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Depreme en büyük hazırlık sağlam yapılardır” dedi.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 3. Katlı Büyük İstanbul Tüneli ile ilgili müjdel,  haberi verdi. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi 2018'in başında yapılacak. 

Ant Yapı, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi arasında!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR'ın müteahhitlerin bir önceki yılda ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri gelirleri esas alarak hazırladığı “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde ANT Yapı da yerini aldı.

LAMP 83’e Yapı Fuarı'nda büyük ilgi!

Sınırsız mimari aydınlatmanın kapılarını açan LAMP 83’ün tüm yeni ürünleri 40. Yapı Fuarı İstanbul’da büyük beğeni topluyor.

Eskişehir Büyükşehir'den tesis yapım ihalesi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, tesis yapım ve işletme ihalesi düzenliyor. İhale 31 Mayıs'ta düzenlenecek..

Büyükçekmece'den TÜYAP'a teleferik!

AK Parti İlçe Başkanlığı'nın davetlisi olarak Büyükçekmece'ye gelen Kadir Topbaş, Büyükçekmece sahilinden TÜYAP'a bir teleferik çalışması yaptıklarını açıkladı.

Bülent Delican: En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican İzmir'e müjde vererek "en büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak" diye konuştu.

Büyükçekmece TÜYAP Aktarma Alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükçekmece ilçesi TÜYAP Aktarma Alanı imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Ant Yapı Dünyanın En Büyük 250 Müteahhidi listesinde!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesi açıklandı. Listenin 86. sırasında Ant Yapı yer aldı. Ant Yapı Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından ödüllendirildi.

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı 2019 Haberi

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı 2019

Dap Yapı büyük yeni yıl kampanyası başladı. 2019'u yeni kampanyayla  karşılayan Dap Yapı konut sahibi olmak isteyenleri  ‘bankasız, kefilsiz’ ödeme koşullarıyla ev sahibi yapıyor.

İsteyene 72 ay vade,sıfır faiz ve bankasız kefilsiz senetle, isteyene 120 ay vadeli ve 0,98 faiz oranı ile ödeme imkanı sunulan Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı kapsamında konut fiyatları 370 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Dap Yapı büyük yeni yıl fırsatı satışı süren tüm DAP Yapı projelerinde geçerli oluyor.

Web: https://www.dapyapi.com.tr

Telefon:...