18 / 04 / 2024

dap yapı ziya yılmaz nerelidir

dap yapı ziya yılmaz nerelidir

Yozgat'ta Okul Öncesi Eğitim Birimi Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz tarafından eşi Filiz Yılmaz adına açıldı. Eğitim biriminin açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da katıldı.

DAP Yapı Ayazağa projesi yıl içinde başlıyor!

Pandemiye rağmen yatırımlarına devam eden DAP Yapı sene sonunda yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Ayazağa'da 3.1 milyarlık projenin hayata geçirileceğini dile getirdi.

Dap Yapı Avrupa’da konut inşasına hazırlanıyor!

Türkiye'de 30'a yakın projeye imza atan Dap Yapı Avrupa'ya açılmaya hazırlanıyor. Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Avrupa'nın çeşitleri şehirlerinde konut inşa edeceklerini dile getirdi. 

DAP Yapı 5 bin konutluk 5 yeni projeye başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe de talepler değişti. Bir dönem deprem kriterleri ön plandayken artık sağlık kriterlerinin öne çıktığından bahseden DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Sağlıklı ev konseptinin ilk örneğini Çekmeköy’deki Ormanköy projemizde hayata geçiriyoruz'' dedi.

DAP Yapı Nişantaşı projesi yıl sonunda başlıyor!

Hayata geçirecekleri yeni projelerle  ilgili açıklama yapan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DAP Yapı Nişantaşı projesinin yıl sonunda başlayacağını söyledi.

Dap Yapı'dan 5 bin konutluk 4 yeni proje geliyor!

Dap Yapı 2 yıl aradan sonra 5 bin konutluk 4 yeni projenin çalışmalarına başlama kararı aldı. Dap Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada, “İlk adım Çekmeköy. Yatay mimaride 1200 konut yapacağız. Satış öncesi 44 bin ön talep geldi” dedi.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

DAP Yapı'dan Çeşme ve Mavişehir'e iki yeni proje geliyor!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İki yeni projeye hazırlanıyoruz. Çeşme’de denize sıfır bir arazide benzersiz bir proje için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir diğer projemiz de Karşıyaka Mavişehir’de” ifadelerini kullandı...

DAP Yapı'dan 5 yılda 13 milyar liralık yatırım!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Ziya Yılmaz, “Beykoz ve Pendik’te de arsa stoğumuz bulunuyor. İstanbul ve İzmir’de 700 bin metrekarenin üzerinde arsa geliştirdik” dedi. 

Dap Yapı 5 yılda 13 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Sene başından bu yana Nişantaşı ve Çekmeköy’de olmak üzere iki büyük arazinin ihalesini kazanan Dap Yapı’nın patronu Dr. Ziya Yılmaz, “Dönem durulacak dönem değil. 5 yılda 13 milyar TL’lik proje geliştireceğiz” dedi.

Dap Yapı'dan İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de aldığımız arsalardan ikisi Mavişehir'de ve toplam 48 bin metrekare, Çeşme merkezdeki diğer arsamız ise 40 bin metrekare alana sahip. Üç arsamızda da toplamda 2 milyar TL'lik çok özel yeni projeler geliştireceğiz'' dedi.

Dap Yapı Çeşme'de yeni proje yapacak!

Dap Yapı İzmir ve Çeşme'de yeni proje geliştirmeye devam ediyor.  DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İzmir'de üç proje geliştirmeyi ve 3 milyar liralık yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çeşme'de denize sıfır çok lüks bir konut daha geliştireceğiz" dedi.

DAP Yapı'dan yeni projeler geliyor!

DAP Yapı'nın kurucusu Ziya Yılmaz ile yapılan röportajda İzmir’de ve Pendik’te yeni projelere başladıklarını duyurdu..

Dap Yapı İzmir projesine 13 bin 500 talep geldi!

Rotasını İzmir'e çeviren Dap Yapı, 400 milyon lira yatırımla 30 katlı 2 kulede 700 konut yapacak. Şirket, şimdiden 13 bin 500 talep aldı. Ziya Yılmaz, “Projemize tarihin en yüksek talebini bekliyoruz” dedi

dap yapı ziya yılmaz nerelidir Haberi

dap yapı ziya yılmaz nerelidir

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, eşi Filiz Yılmaz adına Yozgat'ta okul öncesi eğitim birimi açtı. Eğitim birimi, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği'nin (TOGEM-DER) Anasınıfsız Okul Kalmasın" projesi kapsamında hayata geçirildi. 


Okulu yaptıran Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz açılış töreninde, okul yatırımlarının insana yatırım olduğunu dile getirdi. En büyük hayalinin ülkesine bir üniversite kazandırmak olduğunu da vurgulayan Ziya Yılmaz, " Sadece siyasetçilerden ve devletten bir şey beklememek lazım. İş adamları olarak elimizi taşın altına koyup ülkemize eğitim yatırımı yapmamız lazım" diye konuştu.


"Erken eğitim önemli"


Eğitim biriminin açılış törenine katılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise, okul öncesi eğitimin çocuk gelişimi için önemine değindi. Bekir Bozdağ, "Çocuk ne kadar eğitime erken başlarsa o kadar başarılı oluyor. Hükümet...