18 / 04 / 2024

David ve MalcolmSamad

David ve MalcolmSamad

David ve MalcolmSamad tarafından 1985 yılında New Jersey’de kurulan Samad, Hindistan’da tamamen el işi ve doğal boyalar kullanarak halıda antik desenleri yeniden yorumlarken detaylarda farklılaşan tasarımlara imza atıyor

Std Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Std Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de David Aoun tarafından kuruldu.

Brooklyn Beckham ve Nicola Peltz ilk evlerini aldı!

David ve Victoria Beckham'ın en büyük çocukları Brooklyn Beckham ilk evini aldı...

David Duchovny, Central Park West'teki evini 7.5 milyon dolara satıyor!

Altın Küre Ödüllü, Amerikalı dizi - film oyuncusu ve X-Files yıldızı David Duchovny, Central Park West'te konumlanan lüks Manhattan evini 7.5 milyon dolar bedelle satıyor...

Bechkam ailesi kır evlerinin bahçesine ada yaptırıyor! 

David ve Victoria Beckham çifti, Cotswolds’ta bulunan evleri için servet harcamaya devam ediyor. Daha önce evlerinin bahçesine yapay göl yaptırma kararı alan çift, gölün üzerine ada inşa edecek.

David ve Victoria Beckham Miami'den 24 milyon dolara ev aldı!

450 milyon dolar servete sahip David ve Victoria Beckham, Miami'deki One Thousand Museum isimli gökdelenden 24 milyon dolara rezidans aldı...

David Beckham 44 milyon dolara yeni ev aldı!

Yakışıklı futbolcu David Beckham ve eşi Victoria Beckham, ABD'nin Miami şehrinin en lüks bölgesinde yaklaşık 44 milyon dolar değerinde daire satın aldı...

David Beckham malikanesinin çevresine tel ördürdü!

David ve Victoria Beckham çifti Costwolds’ta bulunan malikanelerinin çevresine dikenli tel ördürdü.  

En çok Victoria ve David Beckham'ın evi merak ediliyor!

Dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham'ın nasıl bir evde yaşadığı çok merak ediliyor. Victoria Beckham evinin görüntülerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Burak Özçivit ve David Beckham gayrimenkul projesinin reklam yüzü!

Dubaili gayrimenkul firmasının İstanbul'da yaptığı AVM ve rezdidans projesinin yüzü olan Burak Özçivit’e yıldızlı teklif geldi. Özçivit, anlaşma sağlanırsa New York’taki bir projenin reklamında David Beckham ile rol alacak.

Victoria Beckham ve David Beckham evlerini ayırdı!

Victoria Beckham ve David Beckham çiftinin aynı çatı altında ayrı yaşadıkları iddia edildi. Çift dağ evini ayrı yaşamak üzere 2'ye böldü. İki evin arasında 45 metre var.

David Beckham, İngiltere'de 22.4 milyon TL'ye kır evi aldı!

Beckham Ailesi İngiltere'nin Cotswolds Bölgesi'nde 5 milyon sterlin (22.4 milyon TL) değerinde bir malikane satın aldı. Geçen yıldan beri bir kır evi arayan futbolcu David Beckham ve Moda tasarımcısı Victoria Beckham sonunda aradıklarını evi buldu.

David ve Victoria Beckham, Los Angeles'ın en büyük evini alıyor!

David ve Victoria Beckham, 123 oda, 14 yatak odası ve 27 banyolu 160 milyon euroluk (yaklaşık 590 milyon lira)bir Kaliforniya mega konağını satın almaya karar verdi.

David Beckham ve Victoria Beckham çifti şatosunu satıyor!

Eski futbolcu David Beckham ve moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham, Fransız Rivierası’ndaki lüks şatolarını satışa çıkardı.

David ve MalcolmSamad Haberi

David ve MalcolmSamad

Dört kuşaktır halı üreten Samad, antik halıların röprodüksiyonlarını yapmak yerine olağanüstü antik desenlere yaratıcılığın dokunuşunu katmayı seçiyor; böylelikle Samadhalıcılık tarihinde referans sayılabilecek bir yeniden yaratım sürecinin başını çekiyor. Bugün geleneksel desenlerdeki halılarının yanında kilim desenli halılar ve hatta minimal evlere uygun desenlerde modern çizgilerde halılara kadar sunduğu ürünlerle batı estetiğini doğu motiflerine yansıtıyor. 


En iyi yün ve ipekten üretilen Samad halıları; ABD, Kanada ve Avrupa’da çok özel butiklerde satılıyor. 30’dan fazla koleksiyonda sunduğu farklı çeşitlerde doku, renk ve tasarımla geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Samad, mükemmellik timsali halılarıyla alıcıların beğenisini topluyor. Klasik büyüklükteki halıların yanında malikanelere uygun büyüklükteki halılara ve oval, sekizgen gibi özel şekle sahip halılara kadar geniş bir ürün yelpazesinde sunulan ve her aşaması el işçiliğiyle üretilen...